Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátnőm magasabb mint én?
Figyelt kérdés
Én 166 vagyok,ő 178. :S2015. jún. 17. 23:58
2/13 A kérdező kommentje:
Nem nézünk ki kicsit hülyén? :S
2015. jún. 18. 00:02
3/13 anonim válasza:
szerintem nem, ha vele érzed jól magad akkor lényegtelen ki a magasabb.
Nekem vannak olyan ismerőseim, ahol a csaj/nő egy fejjel magasabb mint a párja, és mégis jó pár éve együtt vannak.
4/13 anonim válasza:
ne érdekeljen hogy mások mit gondolnak ha szeretitek egymást akkor nem számít hogy melyikőtök a magasabb
7/13 anonim válasza:
Én biztos nem jönnék össze magasabb lánnyal, bár nem is sok ilyen van, 187 cm vagyok. De ettől függetlenül nem gáz, egyáltalán, ha szeretitek egymást, akkor szard le mások féleményét. Elég furcsán nézhettek ki, de ez ne érdekeljen :)
8/13 anonim válasza:
Az gáz, hogy ilyet kérdezel, és mások véleményére adsz. Ha mindkettőtöknek jó, akkor járjatok.
42F
9/13 anonim válasza:
Nem gáz!
De van egy kolléganőm, aki a csutf÷sz férjétől, kb ennyivel magasabb. Szegény, mindig össze van zsugorodva, hogy ne látsszon nagyobbnak az egyébként bunkó állat férjénél!
Inkább arra gondolj, hogy a lánynak jó-e ha kisemberrel jár?
10/13 anonim válasza:
szard le, ha őt nem érdekli, téged miért érdekeljen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!