Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ez most ciki? Mit tegyek?
Egy fiú barátom szerelmes velém és ez részemről is kölcsönös. Csak! Én kb nevezhetem magam "exra szűznek", mert még nem is csókolóztam. Kérdezte volt-e barátom mondtam nem. Rá pár napra megkérdezte, hogy akkor nem nagyon csókolóztam ugy-e? Én erre: nem nagyon. Kb egyszer se! Mit csináljak?? T.T 10-es skálán mennyire ciki? S ha elmondja másoknak? Baj, hogy elmondtam? :(((
18/L
nehogy már olyan dolog miatt szégyelld magad, ami nem történt meg. nem gáz egyáltalán.
(nem úgy írjuk az ugye-t, hogy ugy-e, csak gondoltam szólok)
Mért lenne nehezebb ?
Most nagyon primitíven leegyszerűsítve: egy kezdőn is van lyuk... A többit meg majd megtanulod.
Nem ciki, én 20 évesen csókolóztam először.
A barátom kérdezte hogy volt e már barátom és mondtam neki hogy nem még soha, aztán kérdezte hogy csókolóztam e már valaha, én mondtam hogy nem, mire ő boldogan kijelentette hogy " akkor az én szám lesz amit először megkóstolsz:D "
Nem foglalkoztam azzal hogy most elmondja e másoknak vagy nem, olyannal akartam először csókolózni akit tényleg nagyon szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!