Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy lánnyal randizo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy lánnyal randizok ez ciki lehet vagy sem? bővebben lent

Figyelt kérdés

Na szóval találkoztam a lánnyal és nagyon szorosan megölelt engem, meg megcsókolt és annyira jó volt, hogy felállt a péniszem.

Ő ekkor még oda bújt hozzám és azt vettem észre hogy néz arra lefelé, és hát azért lehetett látni.

És az érdekelne főleg lányoknál hogy most ti ha ilyen lenne mit gondolnátok? bóknak vennétek vagy azt hinnétek hogy csak meg akar fektetni ?

2015. jún. 4. 10:54
 1/4 anonim ***** válasza:
felnőtt párkapcsolatok a téma...
2015. jún. 4. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha randizom az illetovel, akkor tetszik :) szoval kifejezetten orulnek a dolognak, szerintem egyaltalan nem ciki
2015. jún. 4. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha még ezek után is hozzád bújt akkor élvezte a helyzetet. Naná, a lányok nagy része szereti, ha a párjuknak, komolyabb randi partnerüknek feláll.
2015. jún. 4. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
velem is volt hasonló, a srác ölében ültem és felállt a pénisze, én bóknak vettem mintsem ciki helyzetnek :D
2015. szept. 4. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!