Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete randizok a sráccal, meddig kell várni a szexxel?
Ez az 1 hét alatt 4x találkoztunk eddig. Csak azért kérdezem mert eddig csak 1 kapcsolatom volt és az évekig tartott, és nem tudom ez hogy megy. Nem akarok túl hamar, mert nem akarok elsietni semmit. Ma átjon filmezni hozzám és félek ha bepróbálkozik akkor nem tudom hogy reagáljak.. A baratnoim szerint oke lenne a szex, de szerintem túl korai. Meddig várjak legalább?
én 21L o 24/F
Nincs meghatározva, hogy meddig kell várni vele.
Nem érzed magad felkészültnek? Nem hajt a tatár, nem kell belemenni olyanba, amit nem szeretnél.
De az léesz? És?
A, megbeszélitek
B, nem beszélitek meg
Mitől félsz?? Hogy lefekszik veled, emiatt rib-ancnak gondol, majd otthagy? Az ilyen jobb is, ha megy...Akinek csak egy orgazmus kell ahhoz, hogy elveszítse a lány iránt az érdeklődését, akkor az annyit is ért. Én megtenném, legalább korán megtudod, passzoltok e ágyban.
23L
1-2 hónap :,D
Ha nincs barátom és nem ismerkedek senkivel, akkor sem várok 2 hónapot, hogy szexelhessek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!