Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok a párommal 3 éve élünk együtt. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Most 3 hónapos terhes vagyok. De már körülbelül 2 éve nem érzem azt hogy úgy szeretne ahogy kellene. És már nem is foglalkozik velem.Mindig próbálok kedveskedni de nem úgy fogadja ahogy szeretném. Mit tegyek hogy többet foglalkozzon velem? Valami tanács? Nem szeretném ha szét maradnánk. Tudnátok segíteni?2015. jún. 12. 17:47
1/4 anonim válasza:
Hat igazabol az elso tanacsom az lett volna hogy ha 2 eve azt erzed hogy nem szeret, akkor ennek a 2 evnek a 21. honapjaban talan nem kellett volna teherbe esned.
Es mielott barmit is irnek feleslegesen, hadd kerdezzek valamit: kepes lennel elhagyni?
2/4 anonim válasza:
Az, hogy összeköltöztök és gyereket csináltok, amikor még ti magatok is gyerekek vagytok. Legalábbis te biztosan, a pasid korát nem írtad.
3/4 anonim válasza:
Nem sokára te is feladsz egy hirdetést mint sokan hogy: 20-21 éves lány egy pici babával keresi a párját. Rengeteg ilyen lány van. Nem értem hogy a nők azt hiszik hogy ha lesz gyerek akkor majd megváltozik a paraszt hapsi. Hát nem fog, vagy szenvedsz mellette, vagy szívsz nélküle egyedül.
4/4 anonim válasza:
1 kérdésem van csak...
Normális vagy te?! -.-"
1. 18 évesen 2 hónapos terhes????!! -.-
2. 2 éve nem szeret de vele vagy?? És még szülsz is neki..
Hát erre csak annyit tudok mondani hogy ásd el magad.. De komolyan..
Ezért tartunk ott ahol tartunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!