Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így együtt olyannal aki tetszik/szeretek?
nekem inkább az jutott eszembe, hogy egyáltalán mennyi ideig bírnád egy stresszes világban az életet, ha nálad egy izgalmi pulzusnövekedés ilyen problémákkal jár:S
természetesen lehetsz együtt olyannal, akit szeretsz! csakhát.. igen.. de megnyugtatlak, azért ez a nagyon izgatott, kicsit félős reakció elmúlik ha jobban megismerkedtek és csak az új dolgoknál fog előjönni.. hát igen, így mondjuk jogos az aggodalom első csók, első randi, első akármi miatt...
szóval emiatt ne aggódj, idővel elmúlik, ha megismerkedtek, én inkább a puszta élet miatt aggódnék:/
nincs erre valami pacemaker vagy valami, ami szabályozhatná a szívműködésed?
hát ha nem vagy felmentve vagy nem könnyített tesire jársz, akkor kétlem, hogy bármi akadály lesz:D
előbb-utóbb ezt is megszokod, nem lesz vele baj:)
amúgy (jó, biztos jobban utánanéztél már mint én, jobban ismered és ez különben sem az egészség kategória:D) szerintem egy kis jógázással fejleszthető az állóképességed és ezzel a szívósságod is a probléma felé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!