Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már kapcsolat végét jelenti?
Figyelt kérdés
Baratommal kb 5 honapja vagyunk egyutt nem hivatalosan, nem is ez a lenyeg. De mostanaban az elmult ket hetben kevesebbet talalkoztunk, mivel jott az ev vegi hajtas. Neha kvesebbet ir fbon de tegnap rakerdztem h ez miert van. Es mondta h attol h nem beszelunk egesz nap attol meg ugyanugy szeret. Meg nem azert nem talalkozunk mert nem akar csak most az ev vegi hajtas miatt nem. Eloben minden ugyan olyan mint volt, kellene izgulnom a zakitas miatt?2015. jún. 11. 15:43
1/1 anonim válasza:
szerintem nem. ha megmondta hogy mi az oka akkor nincs semmi baj, legalábbis szerintem. nekem sincs mindig kedvem találkozni a barátnőmmel, pedig nem is lakik messze. Volt olyan hogy 1 hétig nem is nagyon kerestem mert nem értem rá éppen. De ugyanúgy szerettem, és szeretem most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!