Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Már nem olyan mint régen, de én azt szeretném, ha változna! Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Szóval a lánnyal már több mint 3 hónapja együtt vagyunk, de valahogy mostanában már olyan más...ha írogatunk, akkor olyan kedvtelenül ír vissza néha, mintha azt akarná, hogy hagyjam már békén. Igaz most beteg, ki van írva, szóval egy hétig nemfogunk találkozni, de utána szeretnék elmozdulni a holt pontról, és fölturbózni a kapcsolatot....valami olyasmi, mintha részben előről kezdeném, hogy rájöjjön, hogy milyen jó volt régebben! Hogyan? :)
Ha valakinek van ideje, akkor elküldöm az egész hosszú történetet....tényleg hosszú! :)
Ő 13L én 15F
Akinek küldhetem előre köszi, és minden más válaszért szintén :)
2015. jún. 9. 21:32
1/2 anonim válasza:
Ha valóban kedvtelenül írkál neked, akkor szerintem már nem szerelmes! Ez általában a kapcsolat végér szokta jelenteni, persze kívánom, hogy ne az legyen! Sajnos erre nem tudok tanácsot adni, te ismered, te tudod miket szeret, miket szeret csinálni, ezt neked kell kitalálnod, hogy hogy nyerd vissza a régi barátnődet! Sok sikert! Sajnos 13,14,15 éves kor lányoknál a ,,fűbe-fába" szerelmes leszek korszak! Egyszer ebbe, máskor abba szerelmesek! Sok sikert!:/
2/2 A kérdező kommentje:
Hát akkor vége..ez van... :) köszi...hát lehet nincs minden veszve, de azért számítok rá :)
2015. jún. 9. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!