Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Pofon vágott a barátom....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pofon vágott a barátom. Elnézhető az ilyesmi? Csak viccnek indult.

Figyelt kérdés
Az utcán voltunk és beleharapott a nyakamba, ő is utálja ha ezt csinálom ezért viccesen megcsapkodtam a nyakát. Erre ő pofon vágott. Nem nagyon, nem is fájt úgy, de akkor is. Tudta hogy az előző kapcsolatomban is voltak ebből komolyabb gondjaim. Egyszerűen bele se gondol milyen érzés ez?
2015. jún. 9. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

5ös válaszoló.

ha esetleg tudsz olvasni, akkor láthatod, hogy azt írtam, hogy KÜLÖNÖSEN megalázó. Ha még magyarul is tudsz, akkor tudod, hogy ezt azt jelenti, hogy még megalázóbb, mint otthon.

egy példa: általában minden pár veszekszik. ha otthon, 4 fal között veszekednek, az egy dolog, de gondolom, a legtöbb embert még rosszabbul érintené, ha a társa mások előtt teremtené le.

nem hiszem, hogy annyira különleges és érthetetlen dolog lenne, hogy mit akartam ezzel mondani.

2015. jún. 9. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de 20-22 evesen ez rohadt eretlen viselkedes, foleg utcan, tarsadalmi kozegben. Rad ferne egy erettebb, komolyabb gondolkodasu FERFI, es akkor te is lanybol NOve erhetsz. A ket kategoria kozott eg es fold a kulonbseg. Ferfiak es nok nem pofozkodnak es nem is provokaljak azt. Evodnek,viccelodnek de emberi modon, tisztelettel. Csabi.
2015. jún. 9. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Miben más a tiéd, mint az övé? A tiéd nem neked megalázó, vagy miben? Szerintem nincs különbség. Te vered őt, ő ver téged. Ha tiszteletet vársz, adj is, és akkor lesz mire fel elvárnod!
2015. jún. 9. 13:56
 14/16 anonim válasza:
Jézus, ezt a pofont ő nem úgy gondolta:D
2015. jún. 9. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
szopat
2015. jún. 9. 16:51
 16/16 anonim válasza:
Beszéljétek+emiatt szakítani nagy hülyeség,pár nap múlva boci szemekkel kopogtat a pasid hogy ne haragudj azért a pofonért!
2015. jún. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!