Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Pofon vágott a barátom....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pofon vágott a barátom. Elnézhető az ilyesmi? Csak viccnek indult.

Figyelt kérdés
Az utcán voltunk és beleharapott a nyakamba, ő is utálja ha ezt csinálom ezért viccesen megcsapkodtam a nyakát. Erre ő pofon vágott. Nem nagyon, nem is fájt úgy, de akkor is. Tudta hogy az előző kapcsolatomban is voltak ebből komolyabb gondjaim. Egyszerűen bele se gondol milyen érzés ez?
2015. jún. 9. 12:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem már az is gáz, hogy beleharapott a nyakadba.

Biztos lesz még itt több pofon is, ha így reflexből jön neki.

2015. jún. 9. 12:28
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Te tudod, mit nyelsz le egy kapcsolatban. Mi nem bántalmazzuk egymást, legyen az harapás, csapkodás. Nincs olyan körülmény, amikor ezt megengedheti magának a párom, még játékból sem. Téged, főleg, ha már nem először fordul elő, másképp kezelnek. Mi lenne, ha lennének elvárásaid is, és lehetőleg te sem bántanál másokat? A tisztelet kölcsönös kell, hogy legyen.
2015. jún. 9. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

szerintem bizonyos fokú verekedés belefér egy kapcsolatba, ha nem dühből, hanem viccből történik.

beszéld meg a barátoddal, hogy ez neked nem fér bele.

nem gondolom, hogy ez már a bántalmazás kategória, ha egyszer te is provokálod (korábban is harapdáltad a nyakát, és még ki tudja, mi). de neked is úgy kell viselkedned, ahogy elvárod a másiktól, és meg kell szabnod a határaidat. utcán pofon ütni valakit egyébként különösen megalázó, szóval megértem, hogy megviselt.

a lényeg, hogy tisztázd, nézd meg, van-e változás, vagy megérti-e egyáltalán, hogy mi a bajod, és ennek fényében dönts.

2015. jún. 9. 12:32
 4/16 anonim válasza:
89%
Az "úgy kezdődött a verekedés, hogy ő visszaütött", tipikus kocsmai esete. Edd meg amit főztél.
2015. jún. 9. 12:32
 5/16 anonim ***** válasza:
74%

Mert, ha otthon üti meg, akkor nem megalázó? Nevetséges.

Mit jelent pontosan, hogy "ő is utálja ha ezt csinálom"?

Bántod? És neked szabad, de ha ő megvédi magát, akkor ő a bunkó?

2015. jún. 9. 12:33
 6/16 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. jún. 9. 12:56
 7/16 anonim ***** válasza:

"utcán pofon ütni valakit egyébként különösen megalázó"

Igen, ez pszichológia... Ha otthon teszi ezt, valószínű több viccet látsz bele,és fel sem teszed ezt a kérdést itt, mint az utcán az emberek szeme előtt. A hülyéskedésnek is vannak határai, de ezt mindenki a saját maga mértékei, tűréshatárai szerint állítja be. Gondolom elég sűrűn hüyléskedtek, és vicceltek ilyesmivel játékból, csak most ennek szemtanúi is voltak. Ha igazam van, nézd el neki, ha ez volt az első, akkor azért van mit megbeszélni.

2015. jún. 9. 12:57
 8/16 anonim válasza:

Te kell érezd, hogy tényleg vicc volt vagy sem?

Nyilván senkinem sem esik jól ha pofon utnek, de ha tudod, hogy az intenciói nem azok, hogy bántalmazzon, hanem egy kissé jobban eldúrvult játék, akkor szerintem nincs miért bánkodj.

Ha viszont úgy érzed, hogy ez bántalmazás, akkor lépj.

2015. jún. 9. 13:01
 9/16 anonim válasza:
100%

Mi szoktunk úgy mond játékosan verekedni, viccből, az ágyba hancúrozunk, bírkózunk...s van amikor eldúrvul, kicsit jobban odacsapok, vagy ő, de tudjuk, hogy nem azéert van ez, mert fájdalmat akarunk direkt okozni, hanem ezek ilyen vicces játékok.

Nem hinném, hogy világon én lennék az egydül így.

2015. jún. 9. 13:03
 10/16 A kérdező kommentje:
20 és 22 vagyunk. Én éreztem hogy nem vicc, de ő nem. Nem érti miben más az enyém és az övé. A harapdálásról meg annyit hogy viccből csináltuk mindketten. Emiatt kaptam az elsőt pofonomat. Aba is hagytam. erre elkezdte ő.
2015. jún. 9. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!