Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan döntsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el?

Figyelt kérdés

Kint élek Angliában huzamosabb ideje, sosem hittem a hosszútávú kapcsolatokban, ennek ellenére mostanság belementem egybe. A fiú a legédesebb srác, akivel eddig találkoztam, de egyszerűen messze van, túl tökéletes és kétlem, hogy bármikor is képes leszek beleszeretni. A komplikációt nehezíti, hogy van itt kint egy srác, aki két éve borzasztóan tetszik, de ő eddig sosem vett észre, és tegnap este találkoztam vele, még két haverjával, akikkel én is jóban vagyok. És nagyon úgy tűnt, hogy érdeklődik irántam, rengetegszer megérintette a kezemet, külön hazavitt, udvarias volt velem végig.

Mégis mi mellett kéne határoznom? Az eszem az otthoni fiút mondja, s ő a stabilabb háttér - a másikért viszont borzasztóan odavagyok, konkrétan az első naptól kezdve, viszont ő nem egy biztos talaj. Mit kéne tennem?

2015. jún. 8. 08:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Attòl függ, hogy tartòs kapcsolatot szeretnèl-e. Mert ha igen, hogy akàr több èvtizedre nyùlòan, akkor az otthoni sràcod vàlaszd mindenkèpp. De ha csak ilyen pàr hònapos "szòrakozàst" szeretnèl magadnak, akkor az angliai fiùt.
2015. jún. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!