Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el?
Kint élek Angliában huzamosabb ideje, sosem hittem a hosszútávú kapcsolatokban, ennek ellenére mostanság belementem egybe. A fiú a legédesebb srác, akivel eddig találkoztam, de egyszerűen messze van, túl tökéletes és kétlem, hogy bármikor is képes leszek beleszeretni. A komplikációt nehezíti, hogy van itt kint egy srác, aki két éve borzasztóan tetszik, de ő eddig sosem vett észre, és tegnap este találkoztam vele, még két haverjával, akikkel én is jóban vagyok. És nagyon úgy tűnt, hogy érdeklődik irántam, rengetegszer megérintette a kezemet, külön hazavitt, udvarias volt velem végig.
Mégis mi mellett kéne határoznom? Az eszem az otthoni fiút mondja, s ő a stabilabb háttér - a másikért viszont borzasztóan odavagyok, konkrétan az első naptól kezdve, viszont ő nem egy biztos talaj. Mit kéne tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!