Hogyan döntsem el, hogy milyen rúzs illik hozzám?
Figyelt kérdés
Sose tudtam megállapítani, hogy milyen típus vagyok...
Olyan sárgás árnyalatú bőröm van.
Mindig mellé nyúlok a rúzsokkal. Nemrég vettem egy rózsaszínt, de mikor kipróbáltam szörnyen állt...
Van egy sötétlila, ami jól áll, de én valami hétköznapibbat szeretnék.
Csak úgy találomra választok rúzst, hátha jó, az eladók meg nem okosabbak nálam...ők se segítenek, szerintük mindegyik szép.
Köszi a hasznos válaszokat! :)
2015. máj. 20. 20:12
1/5 anonim válasza:
Amit eddig írtál rám is illik, nekem a barnás, nude, barack, mályva színek állnak jól. A sötétlila is persze, de azt nem használok már rég. :) Próbáld ki amiket írtam, vagy szerezz be rúzs palettát, abban van minden és keverni is lehet a színeket.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Próbálkozom :)
2015. máj. 20. 20:22
3/5 anonim válasza:
próbálj ki egy rózsás-mályvás-barnásat, az szinte mindenkinek jól áll.
4/5 A kérdező kommentje:
okés :) köszi
Ha valakinek van még bármilyen tippje, örömmel fogadom :)
2015. máj. 25. 16:06
5/5 anonim válasza:
Lehet későn írok de hátha még aktuális és segít. Rám is illenek a leírtak és a barnás-nude szineket használom leginkább mert szerintem azok állnak igazán jól pl.: mac velvet teddy rúzsa vagy miss sporty 011 coffee árnyalatú szájkontúr ceruzája. Remélem segített! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!