Füstös szemhez milyen rúzs illik?
Figyelt kérdés
Bálba megyünk,a ruhám egy viszonylag egyszerűbb fekete, földig érő ruha lesz. Az tuti, hogy füstös szemet szeretnék majd, csak nem tudom milyen árnyalatú rúzs illene hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm!
2014. nov. 14. 22:55
1/4 anonim válasza:
szerintem, ha hangsúlyos a szemed, akkor az ajkad ne legyen az, pl. tegyél fel valami nude/rózsaszínes rúzst. :) de dög lehet vörössel is, kérdés az, mennyire vagy bevállalós, és hogy mennyire lesz sok a végeredmény.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ha barnás füstös szemet csinál(tat)sz akkor jöhet hozzá merészebb rúzs pl. lilás vagy rózsaszín esetleg narancssárgás/pirosas
3/4 anonim válasza:
Attól függ milyen alkalomra csinálsz füstös sminket, én hétköznapokon nude rúzst,halvány rószaszín árnyalatokat vagy átlátszó szájfényt használok, de ha bulira, koncertre megyek bevállalok bordó vagy lila rúzst is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Bálba fogunk menni, tehát "kicsit" nagyobb lesz a fényűzés, mint a hétköznapokon :)
A ruha letisztult, a háta csipkés.. ezüst kiegészítőket szeretnék hozzá felvenni, és gondolkoztam rajta hogy vörös szájjal nagyon ütős lenne a szett :)
2014. nov. 18. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!