Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el kit szeretek jobban?
Oké, tudom, első látásra hülye kérdésnek tűnik, és ezt magamban kéne eldöntenem, de teljesen tanácstalan vagyok.
Két embert szeretek, jobban, mint barátot. Az egyik a barátom,aki 23 éves a másik értelemszerűen nem ő 22éves és én 18 éves vagyok. Azonban valamit kéne kezdeni ezzel a helyzettel, mert így örlődök, és a barátom is észre fogja venni egy idő után, hogy valami zavar van. Csak az a probléma, hogy képtelen vagyok dönteni. Az egyik pillanatban úgy érzem, képtelen lennék elhagyni a barátomat, a másikban meg már ott tartok, hogy meghalok a másik srác nélkül, és ő az, akivel az életemet is le tudnám élni.
Kérem, okoskodok kiméljetek, mert igenis lehetséges két embert szeretni egyszerre! :(
Jajj, mit tegyek most? :( Segítsetek! :(:(
Tudod, a gond ezzel az, hogy miközben te már kapcsolatban vagy, vannak olyan pillanatok, miközben egy másik srácért halnál meg és úgy érzed, ő az, "akivel az életemet is le tudnám élni"
Tegyük fel, hogy végül a mostani barátod mellett maradsz, dacára annak, hogy te simán kételkedsz és gondolsz másra is. Mégis milyen kapcsolat ez innentől? A sok lány, aki erre zsigerből rávágná, 2jajj már, te soha nem voltál nehéz döntési helyzetben?", az gondoljon bele, milyen szájízt hagyna benne, ha a barátja akiben megbízik és akibe szerelmes, titokban éjszakánként egy másik lányról álmodozna, néha (mert ugye nem mindig, mekkora különbség), őérte lenne képes meghalni és egy életet leélni.
Miközben fogod a kezét, miközben átöleled, miközben összebújva alszotok.
Vigasztalna az, hogy egy ilyen versenyben osztott szorzott, és a biztosban maradt?
Köszönöm a válaszokat eddig !
Nagy tünödès közt vagyok!
A srác most közölte velem hogy járni szeretne velem !
Én nem tudom hogy most ez csak vonzalom vagy más mert a srácot mar 2011 óta ismerem és azóta tetszik.
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!