Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulizás? Nem szeretek bulizni!
Nem szeretek szórakozó helyekre járni( 16/ L ) a párommal fél éve vagyunk együtt. Ő néha-néha eljár a barátaival.
De én ezekből ki akarok maradni mert akkor az lenne hogy mindenhol ott vagyok sőt a mai fiatalokat igen utálom amiért korukhoz illően nem jól viselkednek..Utálom az alkoholt és a tömeget. Nem tudom szakított-e valaki már e miatt a barátnőjével vagy nem tudom..de ez az én döntésem hogy nem akarok járni..szerintetek gáz?
Szeretem őt.
Őt is csak azért engedem egyedül mert bízok benne ha nem bíznék biztos hogy mindenhol ott lennék.
Neked nem muszaj buliznod. Ha a baratod szereti had menjen, neha-neha menj el vele azert de csak az ilyen szolidabb bulikra es kesz. Emiatt nem fog szakitani veled :)
18/L
Én is ilyen vagyok, csak fiúban :)
Szerencsémre ilyen gondolkodású lányt találtam én is, mint te :)
Szóval nem vagy egyedül ;)
18/F
Sőt még a szüleim sem nagyon akarnak engedni nem is feszegetem a határokat..:)
Ha igazán szeret ilyen apróságért nem hagy el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!