Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha túl féltékeny...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha túl féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Most láttam,hogy a barátnőmet megjelölte egy fiú a képén ahol közösen vannak..Tudja a barátnőm,hogy utálom azt a gyereket,és hogy féltékeny vagyok.

próbálok nem féltékeny lenni,de nem megy..pedig teljesen bízok a barátnőmbe.

Mit kéne tennem,hogy ennyire ne legyek féltékeny?

2015. jún. 6. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez nem féltékenység, hanem aggodalom...

Van okod rá... Én is így vagyok... A barátnőm egy olyan srácnak lájkolta a képét , akit utálok... konkrétan meg akart verni a kis hőscincér... Beszélget vele telefonon.

Nem a Te hibád... Ő ad rá okot.

2015. jún. 6. 23:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt először is magadban kell elrendezned. Valamint nem árt tudnod, hogy ha szeretsz valakit, akkor a szereted azzal is kimutatod, ha nem akarod megszabni neki kivel beszélhet és kivel nem. Másrészről pedig ha tényleg szeretitek egymást akkor le tudtok ülni megbeszélni az ilyen dolgokat. például bármennyire is utálod a fickót, nem ártana meghallgatnod a barátnődtől azt, hogy ő miért tartja vele a kapcsolatot. De a legfontosabb, ha a lány szeret téged, nincs miért féltékenynek lenned rá, mert azzal csak a kapcsolatotok sírját ásod hosszútávon, ha anélkül gyanúsítod, vagy akadályozod a másokkal való kapcsolattartását, hogy megbeszélnétek a dolgot és tényleges okot találnál arra, ami miatt okod lenne féltékenynek lenni.

Az hogy aggódsz érte ez természetes. De ennek a megoldása az, hogy leültök megbeszélni a dolgot, ezzel is kifejezve azt, hogy feltétel nélkül bíztok egymásban. Könnyebb lesz az elfogadás is mindkettőtök részéről.

2015. jún. 7. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!