Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg gáz vagy csak szerintem?
Figyelt kérdés
Osztálytársam 13-14 éves a párja pedig 18éves tudom nem az én dolgom de akkor is gáz2015. jún. 6. 21:13
1/8 anonim válasza:
Egyet értek veled, szerintem is az. Ha pl. 24 és 28 évesek lennének már nem lenne az de így...
3/8 anonim válasza:
Ez tényleg gáz és amit az első írt, azzal is egyetértek.
Minél idősebb az ember, annál jobban kitolódik a határa a korkülönbségnek..tehát ennyi idősen fura 4 évvel idősebbel járni, de mondjuk már ha csak 6-7 évvel is idősebb lenne, nem lenne gáz egyáltalán...
4/8 savanyújóska válasza:
60-70%, hogy necces lesz a dolog, a maradéknak bejön. Nekem is elég fura, hogy a 21 éves haver csaja 16...
5/8 anonim válasza:
Mégis milyen jogok szóljátok le a másikat! Ha ők megtalálták a boldogságot az nektek miért fáj, miért kell így elítélni, támadni a boldog párt?! Szánalmasak vagytok, inkább ti vagytok a gázak!
6/8 anonim válasza:
#5: Boldogságot 13 évesen, na ne ba.ssz már........:DDD
7/8 A kérdező kommentje:
5.-ös De 13 éves a pasija meg 18..azért egy 18 évesnek már több kell egy csóknál
2015. jún. 7. 12:50
8/8 anonim válasza:
Pár hónappal ezelőtt én egy 19 éves fiúval jártam, (én 13 vagyok) és csak pár hétig tartott a kapcsolat. Barátok maradtunk, azért mert ugyanúgy bírjuk egymást, de a kapcsolatunk természetes, hogy nem működne, hiszen nagyon másak a nézeteink. És ez az esetek többségében így is van, hogy egy 18-19 éves fiú teljesen mást vár el egy kapcsolattól, mint egy 13-14 éves lány. (Itt nem csak a szexre gondolok.) Tehát annyi, hogy nem gond, ha együtt vannak, de több, mint valószínű, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolat. 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!