Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel sokat megy a vita azon hogy keveset tudunk együtt lenni mert ellenkező időpontokba érünk rá. Én hülyére dolgozom magam éjjel nappal neki meg összesen annyi a dolga hogy tanúl meg a barátnőivel van. Délután 4-5 fele mindig van egy kis szabadidőm és én csak ennyit kértem tőle, utána felőlem azt csinál amit akar, de nem igaz hogy ennyit nem tud velem tölteni. Ő meg erre kiakadt hogy csak azért pattogok mert irigylem hogy neki sokkal több szabadideje van mint nekem, de attól hogy én ilyenkor érek rá még nem fogja lemondani a programjait. Ezen össze vesztünk és most nem tudom mi legyen. Bocsánatot kérjek-e tőle hogy a nyakán lógtam vagy várjam meg amíg ő jön. Amúgy ő csak 16 éves én meg 20 vagyok talán ez is a probléma.2015. jún. 4. 15:27
1/1 anonim válasza:
szerintem neked. viszont ha nem lehet vele ertelmesen megbeszelni hogy te akkor ersz ra es ha amugy is van ideje mindenre akkor szakithatna rad idot akkor hagyd ra. a korkulonbseg lehet valamilyen szinten egy gat viszont annyi idosen mar lehetne olyan erett hogy belatassal van rad. szerintem talalkozzatok hetvegente. ha annyira nem er ra ne talalkozz vele vagy ne kerd, dolgozz nyugodtan aztan majd ha tenyleg hianyzol neki vegye fel magat es talizzon veled:) addig kakild le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!