Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem csak második vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve leszünk együtt, és úgy érzem hogy kezd rám unni. Ha lejön hozzám az az első hogy az ölébe vesze a laptopot és játszik, aztán ha megmondom neki hogy mit gondolok erről ő hisztizik be. Én mindig meglepem amikor csak tudom, amivel csak tudom.. mondjuk ha van pénzem és bemegyek a boltba rögtön arra gondolok hogy ő minek örülne, mit vegyek neki, NEM MAGAMNAK, neki... és mindig lemegyek hozzá ugy hogy nem szólok, amikor csak tehetem. Ezzel szemben ő suinte soha nem lep meg (csak amikor ugymond muszaj mint valentinnap szuletesnap karacsony), és nem azt mondom hogy költsön rám ezreket, az is meglepetés lenne ha lejönne hozzám. Volt egyszer hogy bementunk a boltba es vett két csokit magának(egyiket se szerettem) és hiába mondtam hogy gondolhatna rám is, rá se hederített. Már annyiszor mondtam neki hogy éreztesse velem hogy szeret, de valamiért nem megy neki. Már nemtudom mit csináljak. 18L2015. máj. 28. 14:26
1/2 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de szerintem ez a kapcsolat így nem fog működni. Vagy azért, mert már nem szeret, és ezér tojik rád, vagy pedig azért, mert ő ilyen típus, te viszont másmilyenre vágysz. Ez idővel csak egyre rosszabb lesz.
2/2 Crudius válasza:
bocsi, hogy így fejezem ki magam, de a barátod egy kicsit egoista és bunkó...
Értékelnie kellene, amit érte teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!