Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönni barátnőm “exével”?
Adott egy baratnom, akivel tok joban vagyok egyebkent, sokat programozunk megyunk erre arra, de kozel sem legjobb baratnom ha ez igy ertheto.
A helyzet pedig a kovetkezo, neki kb masfel eve egy srac nagyon tetszett, kavartak sokaig majdnem kapcsolat is lett belole de vegul nem jott ossze nekik. A lanynak egy oar honapig nagyon fajt ez, sokat is meselt rola en mellette alltam.
En elotte is ismertem sok sok eve ezt a fiut, viszont most az elet osszesodort minket, es kozeledunk egymashoz eleg rendesen.
Annyira tehetetlen vagyok jelenleg, mert nagyon szimpatikus viszont hatalmas szemetsegnek erzem ezt a baratnommel szemben.
Tipikusan az a lany aki mind a 10 ujjara kaphatna barkit egyebkent, kicsit toxikus is a baratsagom szerintem, ez miatt is es az miatt is hogy nekem is volt egy olyan fiu az eletemben mint neki, es (mielott meg en barmit elkezdtem volna ezzel a sraccal) minden adando alkalmat megfogott, hogy inycselkedjen vele de ez mar mellekes.
Visszaterve sok mindent nem tud arrol hogy koztunk alakul e barmi is, latja hogy beszelgetunk telefonon de ennel tobbet nem mondd. Sokszor feljott vicckent, es mondta hogy ot nem erdekli nem zavarja, de megis latszik rajta hogy rosszul esik neki ami teljesen ertheto.
Par baratommal beszeltem errol, es teljesen azon az oldalon allnak, hogy ne erezzem magam e miatt rosszul hisz komoly dolog nem volt koztuk.
Ti mit tennetek a helyemben? Belemennetek ebbe?

Mint leirtam semmi komoly nem volt koztuk, nem fekudtek le.
Par honapog beszelgettek találkozgattak.

Ha igazi barátnő, akkor elfogadja.
Ha nem az, akkor meg tökmindegy, mit gondol.

#1es, tok comment! :'))
Végre egy lány is kimondja!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!