Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Na figyi,szerintetek?

Na figyi,szerintetek?

Figyelt kérdés
Hát próbáljuk meg a lehetetlent..😆 szóval rövid leszek és tömör: kell egy kapcsolat..na jó nem.. na figyi: lényeg hogy nagyon szeretnék megismerni egy lányt, évek óta nincs párom és 25 vagyok.. szóval túl fiatal hogy ne legyek boldog..nem vagyok gazdag gyerek de annál odaadóbb,szerethetőbb és kedvesebb.. szóval valaki? Esetleg csak beszélgetni ? Ja és tudom nem társkereső meg ilyesmi de szabad ember vagyok azt kérdezek itt amit akarok.. szóval okoskodók hagyjatok..naa lányok valaki beszélgessen már velem..pls..😁🙏

tegnap 19:34
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Ja és azt mondják jó képű vagyok.. eskü nem vicc🤣😅
tegnap 19:35
 2/34 kis kolbász válasza:
Az biztos, te nem marketinges vagy.
tegnap 19:58
 3/34 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem mire gondolsz meg mondom őszintén 😆🫢
tegnap 20:04
 4/34 anonim válasza:
Szoval kanos vagy és dugnál
tegnap 20:23
 5/34 A kérdező kommentje:

Nemár baszki..ezt meg hogy vetted le? 🤣🤣 Istenem..🤦‍♂️

Amúgy te belegondoltál már hogy időnként lehetnek itt normális emberek is? Vagy még nem? Képzeld akadnak lehet ritka de van...meglepi..😆🤦‍♂️ ne légy rosz indulatú nemjó az🙏

tegnap 20:29
 6/34 anonim válasza:
"nem vagyok gazdag gyerek" Ȋtt a problema baratom . Miért nem vagy?
tegnap 20:40
 7/34 A kérdező kommentje:
Hát ez nyilvánvaló mert nincs mercedes-em és nem vagyok milliomos..sajnos ma a legtöbb lánynak ez a lényeg hogy legyen audi,bmw,mercedes meg sok-sok pénz... Maximális tisztelet a kivételnek..tudod ez ma már nem egyszerű dolog...aki dolgos és két kezű munkával keresi a kenyerét és nincs luxus autója az "nem menő" vagy nemtom...
tegnap 20:45
 8/34 A kérdező kommentje:
De azis lehet hogy én lakok rosz helyen..erre felé ilyen tapasztalataim vannak...
tegnap 20:48
 9/34 anonim válasza:
Ɗebrecen vagy Miskolc?
tegnap 20:50
 10/34 A kérdező kommentje:
Áhh dehogy..somogy megye..falusi vagyok
tegnap 20:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!