Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért vonzódom hozzá ennyire?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom hozzá ennyire?

Figyelt kérdés
Majdnem 2 évig voltam együtt az exemmel,ő volt az eddigi leghosszabb kapcsolatom bár még sosem találkoztunk és távkapcsolat volt.Egyszer már szakítottunk,mivel megtudtam róla valamit amit szerinte nem csinált és nem igaz.A legnagyobb baj az volt, hogy még ezek után is visszamentem hozzá, mert olyan vonzalmat éreztem iránta, hogy egyszerűen nem voltam képes elengedni és ezt nem értem hogyan ha még csak a testét sem érintettem meg a nagy távolság miatt…Aztán most olyan 5-6 hónapja hogy szakítottunk de a vonzalom iránta még mindig ugyanaz és jó pár beszélgetés után még szakítás után is azt érzem hogy ő az igazi és ő is megmondta nekem hogy nehezen felejt el engem, pedig én próbálkoztam más kapcsolatba is lépni de semmi:(Szóval ha valaki tudna esetleg valamilyen tanácsot írni ez ügyben, hogy szerintetek lehetséges e hogy ő az igazi ha mással nem érzem jól magam csak vele, vagy csak nemtudom hogy kéne elfelejtenem és ez a nehéz,mert már közös jövőnket terveztük ha megoldjuk a távolságot és komolyan gondoltuk.Szóval ha valaki tudna segíteni azt megköszönném:)Egyébként ha valaki kérdezné mindketten 17 évesek vagyunk.(volt szexuális vonzalom is)
tegnapelőtt 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet kapcsolatnak nevezni egy olyan ismeretséget, ahol még csak nem is találkoztál személyesen a másikkal. Ne sértődj meg, de ez az igazság.
tegnapelőtt 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Foglaljuk össze, mit tudunk:

17 évesen egy totál ismeretlenbe "zúgtál bele" és éreztél a saját bevallásod szerint olyasmit, amit még soha, és olyannal volt eddig a leghosszabb párkapcsolatod, akivel soha az életben nem találkoztál.

Erre nem lehet mást mondani:

kislány, ennyire ki vagy éhezve? Ennyire a test szexuális vágyakozása a legfontosabb, hogy képes vagy egy fantomba ilyen érzelmeket táplálni?

A Miértre a válasz az előző bekezdésben! - meg persze komoly önbizalomhiány...

tegnapelőtt 13:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem őt szeretted, nem hozzá vonzódsz, hanem magához az érzéshez, hogy van valakid, fontos vagy valakinek. Mivel szakítottatok, ez az érzés hiányzik neked, nem az "exed". Ideje észhez térni.
tegnapelőtt 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
"Majdnem 2 évig voltam együtt az exemmel" - Senkivel nem voltál együtt és valójában nem hozzá vonzódsz, ugyanis nem ismered. Az agyad betömi a hiányzó részeket, vagyis egy kitalált karakter iránt vannak érzéseid. Érdemes lenne a valóságban élni, nem pedig fiktív kapcsolatokkal szórakozni.
tegnapelőtt 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják plátói kapcsolatnak (Platon ógörög filozófusról elnevezve).
tegnapelőtt 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltal vele együtt, nem is talalkoztatok miröl beszelsz 😅

Nem hozza vonzodsz, csak vsgysz egy normalis kapcsolatra, mert ez nem volt az.

tegnapelőtt 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Két év alatt nem jutott eszetekbe találkozni? Mit nevezel te kapcsolatnak, kislány? Azt, hogy írogattok?
tegnapelőtt 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!