Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdenem?
(Mindketten fiúk vagyunk 18-18 évesek)
Lassan 1 éve együtt vagyunk. Igazából röviden annyi a lényeg, hogy nem tudunk kettesben találkozni, csak titokban/ha egyedül vagyunk otthon, mert ő nem mondta el még otthon a helyzetet. Nagyon kezdek belefáradni, emiatt már 1-2 találkát le is mondtam. Egy időben fogunk érettségizni, azaz jövőre. Azt mondta, ha vége az érettségi időszaknak, akkor elmondja otthon, de ezt már annyiszor hallottam, hogy nem tudom elhinni. Nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni se, de kezdek mentálisan is rosszul lenni a helyzettől.. az állandó letagadások, hogy még a barátainak se vállal fel.. pedig nem tudom, mitől fél, elmondása alapján teljesen támogató családja van. 1-2 tologatással nem is lenne gond, de már hosszú ideje húzza. Pedig mondtam neki, hogy támogatom, ha kell, ott leszek mellette, és segítek.. de mindig csak a kifogások.
Valaki volt hasonló helyzetben esetleg? Tudna tanácsokat adni, hogyan vészeljem át, ha érdemes lenne még szerinte várnom? Sose vitázunk ezen kívül, jól kiegészítjük egymást, ha nem lenne ez a hátrány, akkor egy egészséges kapcsolatban lehetnénk. Bocsánat, hogy ide írok ilyet, mivel senki se látja a helyzetet teljesen át, de senki sincs a környezetemben, aki tudna tanácsokat adni, szóval hátha.
Nem tudtok nálatok találkozni, ha te már elmondtad a családodnak?
Bár én egy fiú-lány kapcsolatban vagyok a lány, nekem is nehezemre esett elmondani otthon, mert ez az első kapcsolatom, és nehezebben nyílok meg, így végül nagyjából 2 hónappal az összejövésünk után tudta meg a családom. De akkor már nagyon szenvedtem emiatt, hogy nem vagyok képes elmondani, éteztem a barátomon, hogy őt is zavarja azért a dolog, úgyhogy gondolom a barátodnál is hasonló.
Azt tudom mondani, hogy támogasd őt, de ugyanakkor éreztesd, hogy neked fontos lenne, mert ha azt érzi, hogy részedről oké az, ha nem mondja el, akkor belekényelmesedik, és soha nem fog lépni.
19/L
Lehet én vagyok eltévedve de ennyire egyszerű napjainkban felvállalni egy ilyet (főleg 18 évesen)?
Én jó magam hetero vagyok de ezt a történetet olvasva megértem a párodat.
Kérdező a te hozzád közelállók mind tudják a szexuális orientációd és mindenki elfogadja/elfogadta?
Ne álltass. Nyilván fél és szorong a gondolatól hogy elutasítják. Ha te szereted akkor ebben a történetben neked kell mellé állnod vagy ott hagyod plusz fájdalmat okozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!