Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes küzdenem érte?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdenem érte?

Figyelt kérdés

Szeptemberben ismertem meg suli kezdéskor a lányt egy baráti társaságban. Egyik nap oda ült mellém a buszon, és kérdezősködött, hogy mizu,stb...

Teltek a napok, megtetszett nekem, és már egyfolytában azt akarta hogy mellé üljek, és volt amikor nem találkoztunk influenza miatt 1 hétig és átöleltem. Megjegyezte, hogy ez már hiányzott, ebből azt gondoltam hogy bejövök lánynak. Bevallottam neki hogy mit érzek, és azt mondta hogy "neki most a tanulás a fontos" amit meg is értettem. Utána szintén átölelte, és arcon pusziltam, és mosolygott, tetszett neki.De utána nagy tragédia érte a családját, és nem akartam nyomulni mert az gáz lett volna, így inkább barátilag akartam őt ápolni, amíg egy fiú osztálytársával láttam beszélgetni, amivel semmi gond nincs, de vele többet beszél, míg velem szinte semmit, sőt már nem is ír, és a srác profilját szivezgeti. Múltkor megbeszéltem vele hogy akkor suli után talizunk, de ő azzal gyökérrel lógott inkább. Nem értem, mert amikor rólam van szó akkor elpirul, mosolyog és volt amikor arcon pusziltam és nevetett. Nem értem...

2023. jan. 7. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"de ő azzal a gyökérrel lógott inkább"- A másik srác nem feltétlen gyökér, csak féltékeny vagy rá.

A lányt meg jobb lesz ha elengededed, mert nem érdekled nagyon. Tudom hogy nehéz, de minél korábban túllépsz rajta, annál korábban tudsz új lányokkal ismerkedni.

2023. jan. 7. 18:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes küzdened! Ugyan egy kamu indokkal, de elutasított, elég világosan. Engedd el!:(
2023. jan. 7. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom nem írtam le, hogy az a srác tudta jól hogy nekem a lány tetszik, és azt is tudta hogy én várni fogom suli után.
2023. jan. 7. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Teljesen mindegy, ez a csajon múlott.
2023. jan. 7. 19:12
 5/7 hungarikum_202 ***** válasza:
78%
Röviden: Nem, nem érdemes.
2023. jan. 7. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszel neki
2023. jan. 7. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmiképpen nem.
2023. jan. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!