Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy elég furcsa témával és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elég furcsa témával és helyzettem jöttem.Kicsit kínos nekem de tudom hogy nem csak ém vagyok ezzel így,igaz?

Figyelt kérdés
Szóval az utóbbi időben szeretkezés közben és utána de inkább utána elég sok levegő szokott távozni a hüvelyemből és ugye ennek olyan a hangja mintha pukiznák. Változni nem változtak a dolgok a szeretkezéssel kapcsolatban vagy az érzéssel talán én már nem érzem annyira szűknek magam mint az elején de ettől még ugyan olyan élvezetes és a párom még nem panaszkodott erre sőt ő szóval se tette ezt a pukizást de engem nyilván zavar tudom hogy intim tornával lehetne rajta javítani viszont most az érdekelne jobban hogy a jövőbe amikor babát szeretnénk tervezni ez akadály lehet? Ez esetleg megnehezíti a baba összehozását?

dec. 29. 09:27
 1/2 anonim válasza:
100%

Nincs hatassal semmire. Angolul queef a neve, keress ra, olvasgass, de amugy nem jelent semmit. Ne rantsa ki annyira a gyerek, hogy levegot toljon beled, az amugysem tul jo erzes.

28/F

dec. 29. 10:25
 2/2 anonim válasza:

Mi anno mindig jókat mosolyogtunk ezen. Más pózzal ki lehet ezt küszöbölni ha zavar vagy ahogy az első írta.

A baba fogantatàsához semmi köze ennek.

44/N

dec. 29. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!