Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára megsértés nélkül, hogy büdös a lába vagyis kellemetlen lábszaga van?
A barátom minden hétvégén eljön hozzám, olyankor vagyunk együtt, itt is alszik. Este természetesen fürdik ő is, de ha átjön szombaton és itt van, este 8 körül megy zuhanyozni és addig miután levette a cipőt és bejött, eléggé érződik a lábszaga. Gondolom a zoknija büdös inkább, bár nem tudom. Este fürdés után mindig jobb, így éjszaka már nem érezni, de a szőnyeg mintha átvenné a lábszagot és büdös van miután haza megy. Szerencsére nem nagy szőnyeg, hanem ilyen 130x180-as méret, ki lehet sikálni és befújni, de eléggé zavaró, hogy minden vasárnap délután miután haza ment, állandóan súrolni kell a szőnyeget mert büdös lesz.
Nem tettem neki szóvá, mert nem akarom megbántani vele, viszont irritáló. Azt meg nem mondhatom neki mikor átjött, hogy na mehetsz is fürdeni.
Ti hogyan adnátok tudtára sértődés nélkül?
16/L
16 évesen még egyáltalán nem kellene együtt aludnod fiúval, pláne nem büdös lábúval. Szerintem legyen már igényed a jobbra!
Vagy mindent eltűrsz?
2 miertne kene együtt aludjon fiuval csak azert mert 16 eves, ne legyel mar ennyire szanalmasan öskövület.
Akar 15 evesen is aludhatna.
Az mar mas kerdes hogy miert ilyrn igenytelen csavot valasztott.
De ja meg kell neki mondani hogy bocsi de kicsit aromas a labad elöször csak viccesen aztan ha nem veszi a lapot komolyabban.
Ha pedig besertödik lapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!