Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ő is érezhet még mindig irántam, ezért beszél még mindig velem?
Figyelt kérdés
Szóval kezdjük ott ezt a történetet, hogy én 21 éves srác vagyok, exem pedig 18. Durván kb. 4 évvel ezelőtt voltunk együtt távkapcsolatban. Én Hajdú megyei vagyok, ő pedig Szabolcsi. Akkor még én is bőven suliztam, ilyesmi.. Hétvégente jártam hozzá vonattal, s olyankor általában a péntek szombat estét/napot vele töltöttem. Nagyon jó kapcsolatunk volt, nagyon jóban voltam a szüleivel is. Kb. 1 évig tartott az egész. Rengeteget mentem a családjával nyáron kirándulni, nyaralni. Viszont 1 év eltelte után kezdett megromlani a kapcsolatunk, féltékenység, stb stb és vége lett az egésznek. Ezután kb. 1 évig nem is beszéltünk szinte semmit, nem tudtunk egymásról nagyon semmit. Ebben az 1 évben én néha írtam neki, érdeklődtem, hogy hogy van, miujság, stb.. a szülein keresztül is érdeklődtem iránta, mert nekem hiányzott és 1 év eltelte utàn is éreztem iránta, valami nagyon megfogott benne.. Viszont ekkor mindennek el voltam hordva mikor kerestem, hogy ne keressem… Ezután úgy az érzések bennem is csillapodtak, azóta volt 1-2 kapcsolatom, tehát túl tettem rajta magam mondhatni, de nem teljesen.. Ettől függetlenül még szeretni fogom, mert tényleg rengeteg emlék fűz hozzá.. Most viszont 2-3 év eltelte utàn kb. fél éve elkezdtünk folyamatosan beszélgetni, napi szinten írkálni egymással megint. De viszont úgy, hogy elmeséltük mi történt ez idő alatt a másikkal, miket értünk el, mennyiben változtunk, stb stb.. Tehát tényleg, ő is és én is nagyon sokat változtunk. Folyamatosan keres ő is engem és én is őt napi szinten üzenetekkel. De általában ő korábban kel mint én, s így reggel egyből ír hogy jó reggelt..:) Nagyon jókat szoktunk beszélgetni, sőt sokszor videóhívásban is beszélünk. Neki egyáltalán nem volt senkije mióta szétmentünk, nekem pedig 2 lánynál volt próbálkozásom de egyik sem úgy alakult mint ő volt.. Szerintetek ez mi lehet? Ennyi idő eltelte után újra beszélgetünk, újra ugyan úgy “ismerkedünk” mint évekkel ezelőtt.. Ja, és az a durva hogy a közös képeket ő sem törölte ki, neki is meg van minden a telefonjában. Nem mellesleg mikor beszélgetünk sokszor jönnek fel olyan témák amik kapcsolódnak régi közös storykhoz, és egyből írja hogy “erről a dologról pont az jutott eszembe mikor oda voltunk xy helyen kirándulni és valamit csináltunk”… Ti mit gondoltok erről, lehet valami ebből? Vagy ez mégis milyen “jel” lenne? Mióta szétmentünk 4 éve nem találkoztam vele személyesen, csak képeket szokott magáról küldeni, meg videóhívásban beszélünk. Illetve facebookon látom a családi képeket, mindent. Nagyon közvetlen a beszélgetésünk, egyből megnézi amint írok s egyből válaszol. Teljesen olyan az egész mint amikor valaki elsőnek ismerkedik valakivel..Felhoztam neki 1 hónappal ezelőtt azt, hogy mi lenne ha találkoznánk? Elmegyek hozzá autóval, elmegyünk erre arra, beszélgetünk. És azt mondta, hogy benne van, találkozhatunk persze. Mit gondoltok?tegnap 01:11
1/3 anonim válasza:
Figyelj, igazából,amikor együtt voltatok akkor elég fiatalok voltatok, tök máshogy álltatok a dolgokhoz
Nézd meg,mit hoz ez a tali és ha találkoztok akkor úgyis kiderül,hogy mi újság
Felnőttek vagytok már, szóval szerintem helyén tudjátok kezelni a szituációt,ha már találkoztatok és meglátjátok,hogy hogy alkul
2/3 anonim válasza:
Azért a te agyadban is komoly gondok vannak, ha összejössz egy 14 éves, általános iskolassal 17 évesen.
Gyerekek egy gyerek kapcsolatban, amiben gyerekesen viselkedtetek egymással.
Sztem egy próbát mindenképpen megér. Ma ritka, h az ember az első szerelmeve marad, szóval hajrá.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak. Azért jöttem össze vele olyan fiatalon mert már akkor sokkal másabb volt a gondolkozása mikor elkezdtünk ismerkedni, beszélgetni. A lányok egyébként is hamarabb érnek manapság. Nem mellesleg a szülei elfogadtak, nem balhéztak rajta. Sőt, nagyon jóban voltam a szüleivel. Szóval nem, szerintem nincs baj az “agyammal”.
tegnap 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!