Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek baj ha a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek baj ha a barátom gazdagabb?

Figyelt kérdés
A barátom mostanában elég bántó megjegyzéseket tesz az anyagi helyzetünkkel kapcsolatban. Több pénze van a családjának mint nekünk, persze ezzel semmi baj nincs. Egyik nap feljött hozzánk először és hát eléggé nem tetszett neki. Mi kisebb lakásban élünk mint ők, és mondta hogy nem nagyon szeretne idejönni mert kicsi, és inkább én menjek oda. Nekem nincsenek annyira márkás dolgaim mint neki, meg nem is vagyunk annyira gazdagok mint ők, és egy kicsit lekicsinyítve érzem magam.
dec. 15. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Na a felnőttek egy ilyen megjegyzés után szoktak automatikusan elküldeni a másikat a p.ba.

De te még nyugodtan bajlódj vele hogy tapasztalatot szerezz vagy én nem tudom..de azért mert van egy kicsit több pénze nem tudom mit érez ilyenkor

dec. 15. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem lenne baj. A baj ott van, hogy érezteti is! És ezért nem lesz hosszú életű a kapcsolatotok!
dec. 15. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj hogy a barátod családjának több a pénze hanem az hogy ezt érezteti veled.

Bármilyen emberi kapcsolatban teljesen irreleváns hogy kinek milyen márkájú cuccai vannak.

dec. 15. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok pénze van, de kb. nulla intelligenciája, ha nem fogja fel, hogy nem mondunk ilyeneket.
dec. 15. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem gazdag, még az se biztos hogy sok pénze van, csak annyit tudunk, hogy anyagilag jobban állnak mint ti.

Ha ez már most ilyen helyzeteket teremt köztetek, akkor ne számolj hosszú kapcsolattal, te ebből nem jöhetsz ki jól, csak akkor, ha a 10-es skálán legalább öttel jobb vagy mint ő. Akkor viszont ő fog ráb*szni

dec. 15. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ilyenkor szokták röptetni a pasit :)

Nekünk sem volt sok pénzünk amikor tini voltam. Megvolt mindenem, és nem is éltünk rosszul. Főleg a középrétegbe tartottunk. Amikor a barátom először volt nálunk nagyon dicsérte a házunkat. Milyen szép, milyen sok ablak van, milyen sok növény. Pedig semmi extra nem volt ám benne.

Aztán amikor én mentem hozzá akkor jött számomra a döbbenet hogy milyen helyen él. Minden teljesen modern volt, tényleg luxus. De egy szóval sem szólta vagy kicsinyítette le azt ahol én éltem, sőt utána sem csak nála találkoztunk

tegnapelőtt 05:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!