Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Korombeli fiu vagy idosebb pasi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korombeli fiu vagy idosebb pasi?

Figyelt kérdés

16 eves lany vagyok es 2 szerelmem van. Egy 17 eves fiu,aki 6 eve a baratom is egyvem. Erzelmileg kotodom hozza, de testileg nem vonz annyira. 3 honapja vagyunk "egyutt". Bar ez csak kavaras inkabb.

Mellette van egy ferfi is aki nagyon tetszik es elcsabitott. Ö 32 eves. Nem tom hogy kit valasszak komolyabb tavon. Felek h az idosebb pasi nem vesz komolyan.

dec. 7. 14:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Meg annyit h mar nem vagyok szuz, volt intim kapcsolat is veluk.
dec. 7. 14:30
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
A 17 éves fiú tűnik normálisabbnak. Ne vedd sértésnek de ha "elvileg" együtt vagytok, nem tisztességes kavarnod mással is, ha egyszerre két fiút tartasz egymás háta mögött az nagyon nem okés.
dec. 7. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
Az idősebbet
dec. 7. 14:35
 4/16 A kérdező kommentje:

Miert az idosebbet?

Hivatalosan egyukukkel sem vagyok egyutt, tudnak egymasrol. Nyilt lapokkal jatszok.

dec. 7. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
És megtűrik egymást?
dec. 7. 14:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen megturik.
dec. 7. 14:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Tehát volt a 17 éves fiu akivel együtt voltatok vagy csak kavartatatok, komolyan gondoltad egyáltalán vele? Aztán jött egy 32 éves, aki csak úgy felszedett?
dec. 7. 14:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Nagyjabol igen. De. 32 evest is ismertem mar 1 eve.
dec. 7. 14:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
És most egyszerre megy minden mindkettővel, mert az egyikfelé van valami érzés, a másik meg vonz? Én a szívemre hallgatnék, és akit szeretek azzal maradnék, hosszútávon jobban jársz, idővel Ő is lesz majd 32 éves. Feltéve, hogy egy ilyen komoly megingás és félrelépés után még kellesz neki.
dec. 7. 14:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Ez nem felre lepes, nem vsgyuk egyutt hivatalosan. Nem a pasim meg. Idot kertem h dontsek.
dec. 7. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!