Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korombeli fiu vagy idosebb pasi?
16 eves lany vagyok es 2 szerelmem van. Egy 17 eves fiu,aki 6 eve a baratom is egyvem. Erzelmileg kotodom hozza, de testileg nem vonz annyira. 3 honapja vagyunk "egyutt". Bar ez csak kavaras inkabb.
Mellette van egy ferfi is aki nagyon tetszik es elcsabitott. Ö 32 eves. Nem tom hogy kit valasszak komolyabb tavon. Felek h az idosebb pasi nem vesz komolyan.
Szerintem ne válaszd egyiket sem, mert nekem nagyon komolytalannak tűnsz még a 17 éveshez is
Az pedig,hogy 32 évesen egy 16 évesre hajt emberünk,nem normális
Hidd el, nem a tied lesz a választás...ugye nem gondolod komolyan, hogy 16 évesen majd egy 32 éves fószerrel fogsz járni?
Kefélget, amíg megteheti, aztán amint bedobod a kapcsolatot, azonnal ghostolni fog.
A korodbeli sráccal szemben meg nem tisztességes, hogy nem vonzódsz hozzá, mégis kavartok.
Tényleg elég éretlennek tűnsz még egy kapcsolathoz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!