Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalásnak számít?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Megcsalasnak szamit, ha a párodon kívül tetszik valaki mas? De a másik személlyel nincs semmilyen kapcsolatod
nov. 10. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Hűséget fogadtál, nem vakságot. Szokták mondani. Amíg csak tetszik, nem történik köztetek semmi, addig nincs szó megcsalásról.
nov. 11. 18:57
 12/15 anonim válasza:
84%
Szerintem amíg nem kezdtek el beszélni meg ilyenek addig nem
nov. 12. 10:09
 13/15 anonim ***** válasza:
53%
Bameg akkor mindennap megcsalom az asszonyt, nem tudtam.
nov. 12. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az a személy elbújhat mögöttem, aki mást megnéz
nov. 16. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazából akkor nincs értelme hogy a pároddal legyél , ez függ a kortól ha mondjuk egy több éves házasság ahol mind a két fél középkorú akkor úgy oké de ha fiatalabb mind két fél és még nem házasodtak össze csak terveznek akkor igen nagy baj mert akkor nem egymáshoz valók van idejük keresni bőven párt és időhúzás hogy egyutt vannak vagy ha frissen házasodtak akkor is baj mert akkor minek házasodtak össze
nov. 16. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!