Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szoktatok féltékenyek lenni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok féltékenyek lenni? Éreztétek már, hogy az a szitu már nektek megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés

Mire szoktatok féltékenyek lenni?

Mi az, ami nektek már nem fér bele és megcsalásnak tekintitek?

Elsősorban lányok, de a fiúk válaszára is kíváncsi vagyok.

szept. 24. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Mikor a nejemet a konyhaasztalon dugta a szomszéd, ott elég féltékeny lettem
szept. 24. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mostanság már nem szoktam, a legtöbben (hozzám hasonlóan) kinövik ezt a túlzott féltékenykedős korszakot. Megcsalásnak pedig azt tekinteném, ha a barátnőm előre megfontolt szándékkal lépne félre egy másik sráccal.
szept. 24. 22:53
 3/4 TurcsikTibor1954 válasza:
0%
Megesik néha. Eddig. minden esetben alap nélkül.
szept. 25. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok féltékeny típus. Barátommal mielőtt még összejöttünk tudtam, hogy van neki egy lány barátja aki ráadásul leszbikus. Nem is zavart mikor nála volt (hisz hát ha leszbikus akkor nem is lehet másról szó, nemde?)

Aztán egyszer kiderült, hogy a barátom a csajnál aludt. Akkor azért már kérdőre vontam. De azt mondta, hogy csak azért aludt ott, mert nem érezte jól magát a csaj és nem akarta, hogy egyedül legyen. Azzal akkor még meg is békéltem, de többször előfordult, hogy nem válaszolt nekem, nem hívott vissza stb...aztán mikor tudtam, hogy a barátom megy pár haverjával "bulizni" abba a városba ahol az az állítólagos leszbikus barátja van akkor megkerestem a haverjait és megkérdeztem, hogy tudnak e erről a buliról. Kiderült, hogy ők semmiről nem tudtak, de a csajról tudnak és elmondták, hogy ő nem leszbikus hanem biszex.

Úgyhogy itt ért véget az egész történet.

szept. 27. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!