Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet jó a kapcsolat úgy hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jó a kapcsolat úgy hogy nem tetszik a párom arca? Többi lent 17/L

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon jól bánik velem és jól kijövünk viszont nekem arcra nem jön be. A teste is jó szóval vonzódom hozzá, és tudom hogy ez rosszul hangzik de ez az igazság sajnos. Még nem ismerjük egymást olyan rég óta, de nem tudom hogy ezt így kéne e folytatni vagy mindig így gondolnám e. A barátaim azt mondják hogy mivel még fiatal vagyok hagyjam őt, nemsokára 18 leszek csak...

tegnapelőtt 19:03
 1/9 Justinianus ***** válasza:
31%
"többi lent" :)
tegnapelőtt 19:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent hogy nem tetszik arcra? Taszít? Undorodsz tőle? Zavar?

Vagy csak annyi h annyira nem az eseted?

tegnapelőtt 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
És tipikus példa hogy a külsőségek és a jó test a lényeg
tegnapelőtt 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:

2, picit zavar, eddig olyan fiúkkal voltam csak akik külsőre nagyon tetszettek de belsőre nem voltak a toppon.

3, nem így van, de számít az is hogy tudok e majd így vonzódni mert ez is egy kapcsolat része

Én kicsit szebb vagyok mint az átlag lányok és nem egóból mondom, nekem nincs sok önbizalmam- ezt visszajelzésekből mondom

tegnapelőtt 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

Nyugodtak lehettek

Fiú írja ki ezeket a kérdéseket

tegnapelőtt 20:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2 vagyok, figyelj, te tudod hogy mennyire tudnál együtt lenni vele. A szerelem megszépíti az embert, ez tény, ha közelebb kerülsz hozzá érzelmileg, nem fog zavarni, de ha ténylegesen taszít ahogy kinéz akkor nincs értelme folytatni.
tegnapelőtt 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem tényleg megszépítheti a dolgokat, de lehetséges, hogy ő csak egy jó barát lesz az életedben.
tegnapelőtt 23:08
 8/9 A kérdező kommentje:
6-7, szeretném ha működne vele mert rendes srác de attól félek hogy így nem fogok tudni annyira szerelmes lenni hogy ne érdekeljen. Az nem zavarna ha mások szerint lenne ilyen és nekem meg tetszene
tegnap 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér.

Volt már rá példa hogy azt mondták nekem hogy tök jól nézek ki, de annyira nem vagyok az esete, utána nem sokkal összejöttünk és akkor már nagyon bejöttem neki.

tegnap 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!