Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsan22 kérdése:
Mit tennétek ha a barátod/barátnőd egy rendezvényen lenne ahol te is ott vagy a családoddal és ő nem menne oda köszönni sem hiába odamész hozzá hogy köszönj neki stb de ő rád sem néz meg sem ölel, mert neki éppen nem tetszik valami?
Figyelt kérdés
Be volt mutatva a családodnak2022. aug. 8. 16:46
1/10 anonim válasza:
Megpróbálnék beszélni vele, hogy mi a baj.
3/10 A kérdező kommentje:
És miután beszéltél vele? Belátta hogy igazad van és azt mondta csak ideges volt egy kicsit pusztán azért mert ott voltál?
2022. aug. 8. 19:48
5/10 anonim válasza:
Szerintem csak ő volt bemutatva a te családodnak.
Neki viszont kínos volt, hogy ott vagy és kiderül, hogy te ki vagy.
Ez több mint kellemetlen.
Hogy mit tennék?
Megkönnyíteném a dolgát.
6/10 A kérdező kommentje:
Az ő családjának is be voltam mutatva és előző nap náluk voltam
2022. aug. 8. 20:50
7/10 anonim válasza:
Esetleg a családja nem mondott rosszat rólad?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla
2022. aug. 9. 07:03
9/10 anonim válasza:
Minden esetre lehet rákérdeznék, mert fura nekem ez a hozzáállás, bár fogalmam sincs elmondaná-e.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ❤️
2022. aug. 10. 09:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!