Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem akarok együtt lenni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok együtt lenni a barátommal, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már kb 1 éve ismerjük egymást, de nemrégen jöttünk össze.

Az elején elmondta hogy bejovok neki de én azt akartam hogy csak barátok legyünk.

Utána ő azt mondta hogy össze törtem a szívét, meg ilyenek.

Szval mikor másodjára is be próbálkozott, bele mentem a kapcsolatba mert nem akartam hogy ő szomorú legyen.

Folyton azt hazudom neki hogy szeretem meg hogy jól néz ki, közben meg undorok tőle. Nagyon gusztustalan a gyerek, és nem akarok vele együtt lenni, de szakítani se merek. Mit csináljak? Hogyan erjem el hogy ő szakitson velem? Azt sem akarom hogy megutáljon

17 évesek vagyunk

nov. 2. 18:28
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

#9 Őt érdekli hogy hogy érzek, mert azt hiszi hogy szeretem.

És attól félek hogy ha szakitok vele utálni fog és nem szól többet hozzám.

nov. 3. 18:25
 12/28 anonim ***** válasza:
67%
Ha undorodsz tőle nem mindegy hogy érez? Vagy mégis bejön vagy valami nincs rendben nálad. Naaa hol vannak a hasonló 17 éves naiv pin.ák? 😂 Na jó komolyra fordítva, remélem nem általános ez a hülye gondolkodás a csajok körében
nov. 3. 18:40
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem jön be. Csak ha össze töröm valaki szívét, akkor rossz ember vagyok
nov. 3. 19:18
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel lehetne 40 pasid is
nov. 3. 19:19
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Le is fogsz feküdni vele, összeházasodsz majd vele, gyereket is szülsz neki, csak mert nem akarod majd összetörni a szívét? Ugyan már. A saját érzéseid ugyanolyan fontosak, mint a többi emberé. Állj ki magadért MOST. Ettől rossz ember nem leszel, csak attól, ha becsapod magadat és másokat. Vigyázz magadra, kérlek!
nov. 3. 19:35
 16/28 A kérdező kommentje:
#15 utalt már rá hogy feleségül venne, de azt elfogadná ha nem akarok gyereket.
nov. 3. 20:55
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
17 évesen feleségül venne, te meg hozzá mennél csak hogy ne bántsd meg... Tuti hogy trollkodsz
nov. 3. 22:45
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
Most már biztos, hogy troll.
nov. 3. 22:49
 19/28 A kérdező kommentje:

#17, 18

De én nem így ertettem.

Azt mondtam utalt rá hogy KÉSŐBB (nyilván ha felnottek leszunk)

de nem mondta ki

És nem vagyok troll

nov. 4. 06:03
 20/28 anonim ***** válasza:
83%
Jaj összetörted a szívem, megbadzhat*ak?
nov. 4. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!