Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami miatt már megérné számodra érzelmileg, hogy
megcsald a párod?
A kérdező szavazást indított:
37 szavazat
a csajomat megcsaltam egy olyannal akinek jobb a segge mondjuk
22F
okt. 24. 19:16
Tisztában vagy vele, hogy a felsoroltak közül egyik sem éri meg? Ha már ILYENEK miatt megfontolod, hogy megcsald és hátat fordítanál egy teljesen jól működő kapcsolatnak, akkor meg sem érdemled a párod? Illetve "általában hűséges", ez nem egy spektrum, vagy az vagy vagy nem. De még biztos pöpp vagy, szóval csak rájössz a jövőben milyen is egy igazi HŰSÉGES kapcsolat. Vagy te leszel az, aki miatt oly sok sztereotípia megszületett.
okt. 24. 19:24
3/13 A kérdező kommentje:
2: Azért szerintem a "nem éri meg" elég szubjektív ahhoz, hogy legyen a kérdésnek létjogosultsága. Pl. tegyük fel, hogy jól működik a kapcsolatom évek óta, megértjük egymást, jó a szex stb. Ugyanakkor a teste meg se közelíti azt, amiről mindig is fantáziáltam. Ha hűséges maradok, soha az életben nem fogom megtudni, hogy milyen egy olyan valakivel csinálni, aki számomra tökéletes adottságokkal rendelkezik. Holott lehet, hogy csak egy éjszakáról van szó, és utána - egy titkot őrizve - tovább élhetnék a párommal. Azt is lehetne kérdezni, hogy megérte-e hűségesnek lenni.
A lelkiismeretem nem engedné, meg amúgy sem erkölcsös. Egyszerre egy párkapcsolat. Ha más tetszik előbb szakíts, aztán gyere össze vele. A megcsalásból csak rosszul lehet kijönni, tapasztalat (engem csaltak meg)
okt. 24. 20:33
Ez mind érthető feltevés, DE akkor nem kell megcsalnod ehhez, hagyd ott fair and square. Vagy vállalni kell a felelősséget, és elmondani, h "megcsaltalak". Vagy szakítani vele és élni a kis fantázia dús életet, ott hagyva egy jó kapcsolatot, de legalább izgalommal fognak telni a napjaid, de ezt nem lehet elvárni a párodtól soha, hogy megértse, hogy "uncsi és félre akarsz d*gni, mert más kicsit érdekesebb. Neked hogy esne? Inkább ebbe gondolj bele. Még jó hogy csak feltevések :)
okt. 24. 20:48
Az első lehetőségen gondolkodtam el, de az meg azért hülyeség, mert ha megismerek valakit, akiről kiderül, hogy a lelkitársam, akkor evidens, hogy szakítok az aktuális párommal.
okt. 24. 21:51
Csak akkor gondolkoznék el megcsaláson, ha nagyon lejtőn lenne a kapcsolatom. Viszont akkor már lehet egyszerűbb lenne szakítani...nem tudom, szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben.
okt. 24. 22:06
Nekem nincs ilyen, hogy kihagyhatatlan lehetőség párkapcsolat mellett. Vagy a kapcsolat vagy a lehetőség.
Volt olyan, hogy megismertem valakit, aki nagyon érdekelt, de én akkor szakítottam a párommal, hogy megismerhessem.
okt. 25. 09:06
Soha nem csalnám meg. Ha képes lennék rá, már tudnám hogy nem szeretem és előtte elhagynám, ami így meg már eleve nem megcsalás.
okt. 25. 14:32
Érzelmileg szerintem nincs ilyen helyzet.
okt. 25. 19:06
További kérdések: