Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem mondta el hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondta el hogy barátnője van?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk,sokat beszélgettünk mélyebb témákról is , majd mikor komolyabbra fordultak volna a dolgok mástól tudtam meg hogy barátnője van, akivel azután szakítottak. Azóta sokszor keres, próbálkozik hónapok óta, találkozni akar.. mit csináljak? Nemtudom tudnék-e benne bízni.

okt. 13. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván veled is ezt fogja csinálni.
okt. 13. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Nyiss
okt. 13. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen srácok nem érik meg, hidd el. Lehet hogy sokat beszéltetek, de azok alapján amit írtál, érzelmi intelligenciája nem sok van. Ha összejössz vele ki tudja, lehet hogy ugyanezt fogja csinálni. Én a helyedben elengedném ezt.
okt. 13. 23:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az erotika összejöhet vele, de más nem valószínű.
okt. 15. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!