Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lanyok ti jarnatok 31...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lanyok ti jarnatok 31 eves sraccal?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk alapbol fiatalos lenne es komoly kapcsolatot szeretne.
okt. 3. 17:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
44%

Pontosan szexkapcsolat, nem is értem miért akarna vki többet egy tinitől felnőttként. Nem tud szinte semmit megadni amire egy felnőtt férfinak szüksége van.

Csak kifejezetten luzer férfiak akarnak pár kapcsolatot velük

okt. 7. 07:42
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
34 vagyok és 25-nek nézek ki, járt már velem 18 éves csaj és húztam is meg nem egyet. Nem a kor számít, hanem a kinézet. Van aki 25 évesen 40 évesnek néz ki.
okt. 18. 22:46
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
#22 a tegnapi kérdésedből kiderül, hogy közöd sem volt hozzájuk.
okt. 19. 08:12
 24/32 anonim válasza:
attól függ milyen gazdag van, saját lakás menő autó stb.
okt. 22. 20:50
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
31 evesen sajat korosztalya nem all le vele es a fiatalabbat probalja megcelozni hogy na majd hatha. Szanalmas.
okt. 23. 00:00
 26/32 anonim ***** válasza:
66%
25. esetleg nem gondolod, hogy a 31 éves nem áll le a saját korosztályával mert fiatalabbakra bukik? Elég primitív agytröszt vagy ha azt hiszed azért nem kell neki, mert nem áll le vele a saját korosztálya. Nekem se kell a sajátom, pedig kellek nekik, de nekem meg nem.
okt. 23. 01:23
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

Ja 30 ként nekem sem kell az én korosztályom, gyerekes elváltak, vagy macskás/kutyás nénik.

Mondjuk én nekem viszont a tini l, egyetemista korosztály is bejön, legszebbek

okt. 23. 07:16
 28/32 A kérdező kommentje:
25 szerintem tevagy qva gaz es szanalmas 😄
okt. 23. 11:19
 29/32 anonim ***** válasza:
46%
Na ja, 30+ éves nők már nénik. 1-2-3-4 gyerek kipottyant belőlük, elhízottak sokan, kialvatlan karikásak a szemeik, ráncosak emiatt. Ritka ha van szép 30+ éves aki kívánatos is, mint egy huszonéves, 20-25 közöttire gondolok max. De 18-22 közöttiek a legjobbak.
okt. 23. 12:00
 30/32 anonim ***** válasza:
Pár év múlva az a 20 éves is úgy fogja végezni mint azok akik nem kellenek nektek merthogy hogy néznek ki. És a szép 30+ mióta ritka? A te környezetedben lehet.
okt. 23. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!