Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini lanyok ti jarnatok 31...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lanyok ti jarnatok 31 eves sraccal?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk alapbol fiatalos lenne es komoly kapcsolatot szeretne.
okt. 3. 17:05
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
65%
Te 31 évesen srácnak tartod magad és komolyak a szándékaid? Saját magadat teszed nevetségessé :D
okt. 3. 17:11
 2/32 anonim ***** válasza:
59%
A tini lányok szemében a 31 éves faszi nem "srác", hanem tata.
okt. 3. 17:13
 3/32 anonim ***** válasza:
42%
Én igen
okt. 3. 17:22
 4/32 A kérdező kommentje:
3, irj ha szeretnel 😊
okt. 3. 17:23
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
Nem. 31 évesen férfi vagy először is, kár hogy magad srácnak tartod. És nekem tini lányként a max kor különbség a három-négy év. Fiatal tini vagyok, pl 18-19 évesen ez már máshogy van
okt. 3. 17:27
 6/32 anonim ***** válasza:
37%
Talán
okt. 3. 17:36
 7/32 anonim ***** válasza:
92%
Kérdezővel nem, hülye kérdéseket ír hogy vadásznék e vele meg ilyenek WTF
okt. 3. 17:40
 8/32 anonim ***** válasza:
40%
Kizárt.
okt. 3. 23:40
 9/32 anonim válasza:
7%
1 es, szerintem te teszed magad nevetségessé. Es minden tinilány, akit nem érdekel egy érett idősebb srác, akár én is az vagyok. Akiknek ez nem kell, a törődés, a hűség, azoknak kell inkább a tinikor tipikus takonygyereke , akinek sokszor csak a gatyájában van az esze, de más semmi
okt. 4. 01:24
 10/32 anonim ***** válasza:
75%
#9 Na, megjelent a nagy sértett, aki nem tudja elfogadni, hogy NEM egy 30 éves csóka kell nekünk... És igen, inkább leszek együtt egy "takonygyerekkel" (jelentsen ez bármit is), mint egy tinikre vadászó, "érett" férfivel...
okt. 4. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!