Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T TII mit gondoltok errol?
Van egy lany akivel meg suliban ismerkedtem meg. Azota legjobb barinok vagyunk, tegnap at is mentem hozza, es amikor indultam haza, atjott a baratja. Es hallottam hogy azon keezdtek el veszekedni hogy a baratja latott egy filmet amiben a nő vitt reggelit a párjának. Azt tudni kell hogy a baratnom es a parja 5 eve vannak egyutt) de amugy a baratnom sokat panaszkodott nekem arrol hogy a parja sosem vitt neki ágyba reggeliz es annyira jol esne neki ha egyszer megtortenne…es most azon kaptak ossze hogy a csavoja tokre leszolta hogy miert nem o az aki reg gelyt visz az ágyba.?! Szamomra ez tokre hihetetlen volt…else hittem h ezt hallom. Persze az oke hogy egy párkapcsolatban egy nő is meglepheti azzal a párját hogy reg gelyt vissza neki az ágyba…de egy ferfinek kellene legelsonek hogy eszebe jusson egy ilyen…szerintem a ferfinek illlene ilyet csinalni es nem egy nőnek.
Kivancsi vagyok a velemenyekre.😄
Szerintem mindkét félnek joga van meglepnie ilyesmivel a párját egyformán, de egyiküknek sem kötelező.
Én egyáltalán nem várok ilyesmi a barátoktól, ő sem tőlem. Akkor már inkább együtt megyünk a konyhába és együtt reggelizünk.
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!