Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » T TII mit gondoltok errol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vmsgy.Evi kérdése:

T TII mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés

Van egy lany akivel meg suliban ismerkedtem meg. Azota legjobb barinok vagyunk, tegnap at is mentem hozza, es amikor indultam haza, atjott a baratja. Es hallottam hogy azon keezdtek el veszekedni hogy a baratja latott egy filmet amiben a nő vitt reggelit a párjának. Azt tudni kell hogy a baratnom es a parja 5 eve vannak egyutt) de amugy a baratnom sokat panaszkodott nekem arrol hogy a parja sosem vitt neki ágyba reggeliz es annyira jol esne neki ha egyszer megtortenne…es most azon kaptak ossze hogy a csavoja tokre leszolta hogy miert nem o az aki reg gelyt visz az ágyba.?! Szamomra ez tokre hihetetlen volt…else hittem h ezt hallom. Persze az oke hogy egy párkapcsolatban egy nő is meglepheti azzal a párját hogy reg gelyt vissza neki az ágyba…de egy ferfinek kellene legelsonek hogy eszebe jusson egy ilyen…szerintem a ferfinek illlene ilyet csinalni es nem egy nőnek.

Kivancsi vagyok a velemenyekre.😄

szept. 11. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
"szerintem a ferfinek illene ilyet csinalni es nem egy nőnek" - Ezen állítás alapján akkor a nőknek illene mosogatni, takarítani, főzni és hasonlók, nem pedig a férfiaknak... Csak hogy egyenjogúság van, vagyis mindenki ugyanazt várhatja el mindkét nemtől.
szept. 11. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
#1 es altalaban a nok ezt IS megcsinaljak
szept. 11. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét félnek joga van meglepnie ilyesmivel a párját egyformán, de egyiküknek sem kötelező.

Én egyáltalán nem várok ilyesmi a barátoktól, ő sem tőlem. Akkor már inkább együtt megyünk a konyhába és együtt reggelizünk.

18/L

szept. 11. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. egyet kell ertsek #3-mal. parom sokszor meglep emgem reggelivel, vagy ha alszik es en hamarabb kelek fel akkor csinalok mindkettonknek reggelit. de ugyanigy a spontan dolgokat (pl egy energiaital vagy valami kis aprosag) veszunk egymasnak.
szept. 12. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!