Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem pedig kapcsolatban vagyok?
Kb. pár hete érzem ezt, de így folyton azt, hogy nagyon hiányzik a vele megélt időszak és szeretnék újra beszélni vele. Nagyon gáz helyzet, mert a barátom osztálytársam, valamint exem is. Még csak pár hónap van hátra a közepiskolából és ballagunk, és nagyon nem tudom addig is mit csináljak.
Nem hinném exemmel mükődnének a dolgok újból, sőt, de barátommal együtt vagyunk több, mint 1 éve és eddig semmi óriási nagy gond nem volt. Próbálom ignorálni az egészet, de nehéz, és nem tudom, hogy hosszútávon meddig lesz ez így jó, ha nem teszek semmit.
A szakítás kényes dolog, elsősorban nem szeretnék, mert tényleg szeretem a barátomat és nem érdemli meg, viszont azt sem érzem jogosnak, hogy ilyen gondolataim vannak mellette. Mellesleg vizsgaidőszakok vannak és nem igazán lenne ideális most érettségi előtt ez, se neki, se nekem.

Mi nem találkoztunk, csak telefonon beszéltünk, és chateltünk. Ki is tudódott, és még a mai napig is iszom a levét, mert nem tudok sem a párom szemébe nézni, sem pedig a tükörbe. Én magam mondtam el neki, mára már nem haragszik rám, de én viszont haragszom magamra.
De mindennek ellenére nagyon megkönnyebbültem, és már nem fáj az exem hiánya, tőlem aztán azt csinál, amit akar.

Neked igazából egyedül kellene lenned egy ideig és nem menekülni "kapcsolatokba"
Az elsővel hajszolni akarsz olyan érzéseket amik már nincsenek (gondolom ő vette el a szüzességed)
A mostanitól pedig nem akarsz semmit csak arra van hogy tudd mondani van valakid
Hibába hitegeded magad ez önzőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!