Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye, vagy hülyének vagyok nézve?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel közel 1,5 éve vagyunk együtt. A kapcsolat abban merül ki,hogy iskola után leülünk valahol és együtt vagyunk kb 1 órát és megy haza. Sosem volt semmiféle közös programunk, többször is próbáltam már programokat szervezni, de lehetetlen, mert elvileg nem engedik sehova (legalábbis csak velem). A nyáron 1x sem találkoztunk,mert továbbra sem engedték sehova, mikor felajánlottam, hogy megyek én náluk az volt a válasz, hogy inkább ne menjek. Aztán a nyár végén szóvá tette,hogy már nem olyan, mint a kezdetben, a nyáron sem láttuk egymást. Mondtam neki, hogy hisz én felajánlottam, hogy megyek nem is 1x és azt mondtad, hogy ne, erre a válasz:"ha akartál volna,akkor is jössz, ha nemet mondok". Olyan mintha teljesen hülyének lennék nézve, bármit teszek gyakorlatilag úgyis én vagyok a szar a végén.szept. 7. 13:40
1/12 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat és már vége van. Ezt kell felismerni:)
2/12 anonim válasza:
Napi 1 óra. Ez sosem volt kapcsolat. Együtt járás meg pláne nem.
3/12 anonim válasza:
Megpróbált téged beállítani hibásnak, nem vagy hülye egyáltalán. Ennek viszont vége, bár igazán sose kezdődött el.
4/12 anonim válasza:
Ő a hülye és téged néz hülyének. Hagyd ott a fenébe.
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem a te hibád ez (a leírás alapján biztos nem). Ne engedd, hogy ezzel manipuláljon téged. Én amúgy szakítanék, mert ennek így semmi értelme.
6/12 anonim válasza:
Ha elmentél volna akkor meg azt volna hogy mindig csak erölteted a dogokat é túl erőszakos vagy
8/12 A kérdező kommentje:
Szakítás dolog vége az lett, hogy szerinte engem nem is érdekel már a dolog és ő fog sírni nem én. De akkor ő is ilyen lesz, már őt sem érdekli. Szerinte, ha többet járnék náluk, akkor el lenne engedve bárhova és minden más lenne. (18 éves).
Legutóbb mikor voltam náluk, és csak ketten voltunk, mert a szülei dolgoztak, a kedves édesanyja a telefonba üvöltözött,mikor tudomására jutott, hogy náluk vagyok, hogy haza ne merjek menni amíg ő haza nem ért és nem beszélgetett el velem. Hát én hazajöttem, mert ő 20perccel azután ért haza miután eljött az utolsó buszom.
szept. 8. 10:11
9/12 anonim válasza:
Szerintem örülj, hogy nem lettél része ennek a családnak.
10/12 anonim válasza:
Abszolút egyetértek #9 válaszával, így a legjobb. Vissza se nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!