Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy 2 évvel idősebb a barátnőm?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a barátnőm engem nem zavar de mindig benne van a fejemben hogy egy kicsit gáz nektek mi a véleményetek róla hogy a lány idősebb?aug. 25. 13:13
3/13 anonim válasza:
Szió én 31 éves vagyok (nő) a párom 27 éves . Már 9 éve vagyunk együtt van egy 5 éves kisfiunk :)
4/13 anonim válasza:
Dehogy gáz, én majdnem 1 évvel vagyok idősebb a barátomnál. Valaki úgyis idősebb lesz és annak nem feltétlen a srácnak kell lennie.
5/13 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok barátnőm 18
aug. 25. 14:05
6/13 anonim válasza:
Az teljesen rendben van. Én 4-es válaszolóként 18 vagyok, barátom 17. Ameddig megvagytok egymással addig nem számít az életkor, főleg hogy nem sok vagy fura párosítás.
8/13 anonim válasza:
A kérdésedből látszik, már ha nem kamu, hogy mennyire kisgyerek vagy még.
Na menj tanulni!
10/13 anonim válasza:
Nem, de ez a személyiségetektől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!