Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom mindig külföldre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom mindig külföldre vágyik, akkor is amikor tudja hogy én félek ettől?

Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, előtte is jó barátságban voltunk. Ő mindig arról beszél, hogy kifog menni dolgozni külföldre és, hogy egyetemre is oda fog járni, mindeközben pedig tudja hogy nekem se az angolom, se a bátorságom nincs meg ehhez. Attól tartok hátráltatom és, hogy őt nem is érdekelné, ha nélkülem kéne hónapokat kint töltenie, hiszen sose mondja, hogy együtt menjünk. Folyton kintre vágyik de ezek szerint nélkülem? Bele se gondol hogy akárhányszor ezt mondja, hogy ő ezeket tervezi bennem egy világ dől össze, hiszen támogatni szeretném mindenben, de nem szeretném hogy erre a kapcsolatunk is rámenjen. Vennem kéne 17 évesen a bátorságot és követni őt mindenhová, akkor is ha nekem még nagyon mások a terveim az életre. Tudom, hogy ilyen fiatalon ennyi együtt lét után nem kéne még a jövőn töprengenem, pedig én vele terveztem ezt a jövőt megélni, csak ezek szerint nagyon mások a terveink. Én itthon szeretnék kiteljesedni, ő pedig valahol messze, de mindeközben nem szeretném hogy vege legyen, pedig ezek alapján nagyon mashogy tervezzük a felnőtt életet. Rettegek,hogy csak a terveink alapján nem illünk össze. Mit kéne tennem, ha tényleg elmegy? Várjam őt, menjek vele akkor is ha rettegek ettől, vagy csak hagyjam. Persze ez előre tervezés bőven, lehet addigra más problémák tesznek keresztbe, de egyszerűen rettegek a jövőtől
aug. 21. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

A legjobb lenne, ha elengednéd őt és keresnél magadhoz mindenben illő társat.

Persze, ez nehéz és fájdalmas, de inkább most, mint később.

Lehet ezt még húzni, de időpocsékolás.

Utólag rá fogsz erre jönni.

aug. 21. 19:01
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

A barátod nem retteg a jövőtől.

Ő jól elvan, kiszórakozza veled magát, aztán lelép.

Lehet, ezt a kapcsolatot már csak te tartod életben, de a leírásod alapján a barátodat annyira nem izgatja, hogy mi lesz veletek.

Szerinted ez így rendben van?

Nyilván te is érzed, hogy nagyon nem...

Szerintem igazából azért rettegsz a jövőtől, mert legbelül tudod, hogy vége lesz a kapcsolatotoknak, ez már csak idő kérdése.

aug. 21. 19:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Melyik orszagba akar kimenni a baratod majd dolgozni es egyetemre jarni? Csak az angol miatt kerdezem.
aug. 21. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem úgy hangzik, hogy hívott magával.
aug. 21. 20:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért hívta volna magával, amikor még két év van, mire egyáltalán lehetne valami?

Ez most még csak ábrándozás, terv nincs

aug. 21. 20:36
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

"Párommal egy idősek vagyunk, együtt fogunk elérni a tovább tanulás és talán a nagybetűs élet szakaszba is. "

Gondolkodj már egy kicsit! Pont azért született meg ez a kérdés, mert a valóságban pontosan az ellenkezőjére utal minden, mint amit leírtál.

aug. 21. 20:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö: élvezd a kapcsolatot MOST és ne azon törd a fejed, mi lesz KÉT ÉV MÚLVA!
aug. 21. 21:40
 18/18 anonim válasza:
Sajnos teljesen együtt érzek veled. Nálunk is ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy pár évvel idősebbek vagyunk. Én elmondtam mit gondolok erről, egyszer azt mondja rá, hogy megérti, de közben ugyanúgy tervez mindent, sőt a szülei is nyomják:(
aug. 22. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!