Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek a megcsalasról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megcsalasról?

Figyelt kérdés
Lassan két éve vagyunk eggyutt. Én 19 L , ő: 23 F. Már a kapcsolatunk elején lebukott hogy egy lannyal beszélget , jöjjenek össze stb, utána ismét lebukott hogy egy másik lánynak írogat akivel anno kavart …. Idővel később mikor megneztem a telefonját snapes érdekes fotókat találtam az exerol ( aki egy nagyon beteg ex legalább 5 éve betegesen vissza akarja szerezni a párom, azóta nem is volt senkije, gondolhatjatok ha véletlen egy helyen vagyunk akkor hogy viselkedik, az párom mind a 2 barátnőjét ezzel az exel csalta meg) és kiderült hogy engem is megcsalt ezzel a bizonyos exxel, fel évvel ezelőtti beszélgetés is volt úgyhogy nem gondolom hogy csak 1x történt meg… nem sokkal később egy este ő nem velem volt hanem “otthon” elmentem oda hogy velem haza jöjjön (mert hozzam jött volna ) de az volt a kifogása meh nem végzett a munkával (22:00) és hogy majd anyukaja elhozza hozzam. De o érdekes módon sétált haza fele miután végzett, felhívott közbe és hirtelen a telefon kikapcsolt, lokátort nem lattam és a 15perces séta neki 45perc lett hazáig, de snap térképen lattam azt a bizonyos exet az utcajukba mikor o irt hogy hazaért, tehát egyértelműnek tartom hogy a csaj vitte haza és előtte vele volt és ismét megcsalt . Ezt tagadja. Én szeretem őt és tudom hogy o is engem de Nemtudom mennyire tud működni. Mióta kiderült hogy megcsalt más minden, nem tudom elfelejteni , mindig eszembe jut, van hogy szex közben is, sőt az esetek 90%-ban, ha nem velem van és nem munkában már feszult,stresszes vagyok, úgy gondolom ha nélkülem lenne valahol újra megtenne mert nem valtozik. De valamiért Nemtudom elhagyni. Szerintetek aki hűtlen tud változni?

aug. 19. 04:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha vele maradsz, akkor megérdemled. Sorry, de erre nem igazán lehet mást reagálni.
aug. 19. 23:02
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
na hogy döntottel főnök?
aug. 21. 02:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan nyitott kapcsolatban éltek. Vagyis ő, te nem. Gondolom azt se bánnám ha előtted szexelne mással. Biztos nagyon jó csávó lehet ha ennyire tűröd ezeket.
aug. 21. 07:57
 14/16 anonim ***** válasza:
14%
Egy húszon évestől nem lehet elvárni, hogy ne csaljon meg, az még nem tud megállapodni egy nő mellett. Ezt így kell elfogadni, és akkor fog működni a kapcsolat. Vedd úgy, hogy ez barátság extrákkal. Vagy ha ez neked nem megy, akkor hagyjad ott, de ne edd a lelkét ennek a fiúnak, ne kényszerítsd hazugságokra.
aug. 21. 11:36
 15/16 anonim válasza:
42%
ő nem szeret téged, aki szereti a másikat az nem viselkedik így
aug. 21. 12:30
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
72%
A hűség szobrát nem férfiemberről fogják megmintázni,ez tény. Mindazonáltal lehet olyan mély szerelembe ejteni, ahonnét észre sem veszi, hogy van lány rajtad kívül ezen a sárgolyón.
aug. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!