Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek a megcsalasról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megcsalasról?

Figyelt kérdés
Lassan két éve vagyunk eggyutt. Én 19 L , ő: 23 F. Már a kapcsolatunk elején lebukott hogy egy lannyal beszélget , jöjjenek össze stb, utána ismét lebukott hogy egy másik lánynak írogat akivel anno kavart …. Idővel később mikor megneztem a telefonját snapes érdekes fotókat találtam az exerol ( aki egy nagyon beteg ex legalább 5 éve betegesen vissza akarja szerezni a párom, azóta nem is volt senkije, gondolhatjatok ha véletlen egy helyen vagyunk akkor hogy viselkedik, az párom mind a 2 barátnőjét ezzel az exel csalta meg) és kiderült hogy engem is megcsalt ezzel a bizonyos exxel, fel évvel ezelőtti beszélgetés is volt úgyhogy nem gondolom hogy csak 1x történt meg… nem sokkal később egy este ő nem velem volt hanem “otthon” elmentem oda hogy velem haza jöjjön (mert hozzam jött volna ) de az volt a kifogása meh nem végzett a munkával (22:00) és hogy majd anyukaja elhozza hozzam. De o érdekes módon sétált haza fele miután végzett, felhívott közbe és hirtelen a telefon kikapcsolt, lokátort nem lattam és a 15perces séta neki 45perc lett hazáig, de snap térképen lattam azt a bizonyos exet az utcajukba mikor o irt hogy hazaért, tehát egyértelműnek tartom hogy a csaj vitte haza és előtte vele volt és ismét megcsalt . Ezt tagadja. Én szeretem őt és tudom hogy o is engem de Nemtudom mennyire tud működni. Mióta kiderült hogy megcsalt más minden, nem tudom elfelejteni , mindig eszembe jut, van hogy szex közben is, sőt az esetek 90%-ban, ha nem velem van és nem munkában már feszult,stresszes vagyok, úgy gondolom ha nélkülem lenne valahol újra megtenne mert nem valtozik. De valamiért Nemtudom elhagyni. Szerintetek aki hűtlen tud változni?

aug. 19. 04:32
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

Én elcsesztem a fiatalkorom egy ilyen pasira! Majdnem 9évig hitegettem magam azzal, hogy majd megváltozik, hát nem tette. Nálam végül ott telt be a pohár, amikor beléptem a baráti kör (igen, ez sem ma volt 😃) oldalába és több, mint 900! kimenő levele volt különböző nőknek/asszonyoknak/lányoknak. Kérdőre vontam, azt mondta a nagy számok törvénye, ennyiből már csak csurran neki valami új bula..

Hiányzik neked az állandó stresszelés azon, hogy vajon kivel mit csinál, mikor éppen nem vagytok együtt? Nyomozgatni utána? Ennél nincs rosszabb, tudom. Semmi másra nem tudsz koncentrálni, csak arra, hogy éppen kivel csal meg.

Hagyd a fenébe, fiatal vagy, találsz sokkal jobbat!

aug. 19. 05:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt már nem tudnám tolerálni, bármennyire is akarnám. #1-es jót írt, még előtted az élet, keress inkább egy normális srácot.
aug. 19. 07:52
 3/16 anonim ***** válasza:
15%
Igen
aug. 19. 08:59
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Nem
aug. 19. 09:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam fiatalabb koromban olyan kapcsolatban amikor végig alázott a srác azáltal, hogy lányokkal írogatott, meztelen képeket tárolt róluk és ki tudja még mik történtek a hátam mögött amiről esetleg nem tudok. Nekem ráadásul első kapcsolatom volt és egyszerűen nem tudtam elhagyni; mert féltem, hogy nem találok mást…. Utólag visszagondolva ez egy nagyon hülye indok volt, de annyi idősen talán mindenki másképp gondolkozik. Végül sikerült megtennem és életem legjobb döntése volt. Azóta találtam egy normális párt magamnak és azóta is együtt élünk. Már így is tönkre vagy téve lelkileg, ne gyötörd tovább magad….Nekem is van hogy a mai napig meg kell küzdenem a démonaimmal, mert annyira belémégtek az exem szörnyű tettei. Lépj ki mielőbb ebből a kapcsolatból, biztos vagyok benne, hogy találsz jobbat
aug. 19. 09:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a megoldás hogy vége, és akkor nem fogsz többet idegeskedni
aug. 19. 09:06
 7/16 anonim ***** válasza:
7%

Meztelen képeket tárolt más lányokról? Húha, akkor te valamit nagyon rosszul tudsz a fiúkról.

A férfiak állatok. Ivaréretten feladatuk, hogy minden szemre számukra kívánatos nőt teherbe ejtsenek. Ha lehet, az összeset a Földön. Csakhogy van nehány akadály. Például nem állnak vele szóba a csinos lányok, mert nem tetszik nekik. Addig keres, amíg egy megáll és elveteti magát. De miből gondolod, hogy ő felhagy a többi nő megkívánásával ezekután? Az a pár szerelmes hónap/év elmúlik, és ha potens a hősünk, továbbra is minden nőt meg szeretne dugni. A legjobb barátja feleségét is. Csak nem lehet. Mert szóba nem állnak vele, erőszakkal meg nem lehet, mert kiveti a társadalom, börtön, lincselés. Ha olyan a pasi, hogy szívesen szóba állnak vele a nők, akkor ő nem csak képeket őríz, hanem bizony sportszerűen rendszeresen rá is nehézkedik különféle hősnőkre. Legfeljebb te úgy csinálsz, mintha nem tudnál róla.

Szóval lehet a te pasid egy egész életen át hű, de ne akarj a fejébe látni. Se a laptopjába

aug. 19. 09:44
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

Hmmm...a kérdező most trollkodik, vagy az egyik legnagyobb balfék a földön.

Szóval az előző két barátnőjét és téged is megcsalt az exével, de te tudod, hogy szeret téged. Nem vagyok benne biztos, hogy érted mi is az a szeretet, tisztelet és bizalom.

Ha ennyire kell ez a ,,csődör" akkor fogadd el, hogy folyton megfog csalni és örülj, ha téged is kezelget.

Viszont, ha van önbecsülésed és gerinced, akkor faképnél hagyod és soha többé nem akarsz tőle semmit. Ennyire a rózsaszín ködben vagy, hogy nem veszed észre mekkora patkánnyal vagy együtt? Ha vele maradsz meg is érdemled a szenvedést.

Ezek után, ha még mindig ragaszkodsz hozzá, akkor a te fejedben is nagy gondok vannak.

aug. 19. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Amikor kiderült, hogy megcsalt, minek maradtál együtt vele,mire számítottál?
aug. 19. 11:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, a te érdekedben.
aug. 19. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!