Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én rontottam el valamit? Ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én rontottam el valamit? Ez normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Ma anyukám bejelentette hogy egy hónap max kettő múlva költözünk, ezt elmondtam a barátomnak és elég rosszul reagált rá, totál ki volt akadva, káromkodott, megkérdezte hogy mi lesz velünk, utána azt feltételezte hogy biztos találok majd nála jobbat ha elköltözöm. Nem tudom hogy ez normális e hogy ilyet feltételez valaki? Segítség!!

aug. 15. 00:01
 1/9 xdkid válasza:
88%
Ha ezt feltételezi, akkor nem bízik benned, vagy veled van még az első kapcsolata és fél. Beszéld meg vele, hogy attól még, hogy elköltöztök együtt maradtok, nem fog megállni a világ, megoldjàtok a találkozást, ne addódjon. Egy kapcsolatban fontos a bizalom, ha az nincs meg akkor ott màr bajok vannak. Nyugdtasd meg, próbálj meg vele beszélni.
aug. 15. 00:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Előttem már volt 2 komoly kapcsolata is, a találkozás viszont necces lenne mivel 18 alatt vagyunk, jogosítvány nélkül, és Magyarország másik felén lennék.
aug. 15. 00:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
igen! igaza van a barátodnak, mert tényleg találni fogsz másik fiút! ahogy a barátod is találni fog másik lányt
aug. 15. 04:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez nem kellemes dolog, de itt vége a kapcsolatnak. Mire megtudtok állni saját lábon, addigra évek telnek. Tapasztalatom szerint ennyit senki nem vár a másikra, ilyen fiatalon főleg nem.

18 év alatt van, de volt már két komoly kapcsolata? Azt hogy csinálta, évekig élt együtt mindkettővel? (A pár hónapig együtt voltak nem komoly kapcsolat)

aug. 15. 06:52
 5/9 anonim ***** válasza:
A barátod reakciója érthető, főleg úgy, ha kontextusában nézzük a helyzetet. Szomorú és dühös lett, amiért elszakítják tőle a barátnőjét, aki a jelenlegi infók alapján(!!!) annyival elintézte a dolgot, hogy nincs jogsi és messze lesz, tehát nem lehet mit tenni, ennek vége.
aug. 15. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"káromkodott, megkérdezte hogy mi lesz velünk, utána azt feltételezte hogy biztos találok majd nála jobbat"

Jó, hogy kiderült, hogy agresszív, másokat hibáztat, tehetetlen és féltékeny. Szerintem így már nem is annyira vonzó, mint eddig.

aug. 15. 09:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagy az esély, hogy ennek előbb utóbb vége lesz. Érthető, hogy a barátod szomorú, de a reakciója parasztság (sőt nekem szakítóok, ha valaki így viselkedik). Szerintem mondd el neki, hogy te is szomorú vagy, kicsit szomorkodjatok az utolsó időben, aztán szépen váljatok el.
aug. 15. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Arra nem gondolt még senki, hogy Magyarország nem olyan nagy...el lehet utazni a màsikhoz. 5 évig voltam tàvkapcdolatban. Màsik kontinens... nem országon belül. Azóta házasok vagyunk és babánk született. Ha valóban fontosak vagytok egymásnak a megoldáson kellene gondolkodni. De nem látom rajta és rajtad sem, mert ez fel sem merült. Mindenkinek jobb akkor emiatt továbbálni.

Mert ha nem az volt az első gondolot, hogy oké, de hogy oldjuk meg, akkor erről nem nagyon van mit beszélni tovább. A költözéssel vége is lesz. De lehet ez az út visz el egy sokkal jobbhoz. Remélem mindketten megtaláljátok a boldogságot.

aug. 15. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
ha van szerelem, meg tudjátok oldani távkapcsolatban. ez viszont nem mindenkinek való, de a hozzáállása akkor is érdekes, szerintem ő abba a kategóriába tartozik, akinek nem való.
aug. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!