Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rontottam el valamit? Ez normális?
Sajnos ez nem kellemes dolog, de itt vége a kapcsolatnak. Mire megtudtok állni saját lábon, addigra évek telnek. Tapasztalatom szerint ennyit senki nem vár a másikra, ilyen fiatalon főleg nem.
18 év alatt van, de volt már két komoly kapcsolata? Azt hogy csinálta, évekig élt együtt mindkettővel? (A pár hónapig együtt voltak nem komoly kapcsolat)
"káromkodott, megkérdezte hogy mi lesz velünk, utána azt feltételezte hogy biztos találok majd nála jobbat"
Jó, hogy kiderült, hogy agresszív, másokat hibáztat, tehetetlen és féltékeny. Szerintem így már nem is annyira vonzó, mint eddig.
Arra nem gondolt még senki, hogy Magyarország nem olyan nagy...el lehet utazni a màsikhoz. 5 évig voltam tàvkapcdolatban. Màsik kontinens... nem országon belül. Azóta házasok vagyunk és babánk született. Ha valóban fontosak vagytok egymásnak a megoldáson kellene gondolkodni. De nem látom rajta és rajtad sem, mert ez fel sem merült. Mindenkinek jobb akkor emiatt továbbálni.
Mert ha nem az volt az első gondolot, hogy oké, de hogy oldjuk meg, akkor erről nem nagyon van mit beszélni tovább. A költözéssel vége is lesz. De lehet ez az út visz el egy sokkal jobbhoz. Remélem mindketten megtaláljátok a boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!