Fogászati depresszió.Forduljak e pszichológushoz? Mennyire normális hogy ennyire ki vagyok bukva? Hol rontottam el?
Mitől?
Hogy néhány fogadat be kell tömni?
#2 nem tudom, de remélem nem.
Örülne, hogy "ennyi" baja van csak. Sok ember úgy elvan kényeztetve, hogy nem igaz....
"Örülne, hogy "ennyi" baja van csak. Sok ember úgy elvan kényeztetve, hogy nem igaz...."
Nem tudod elképzelni, hogy valaki nem szeret fogorvoshoz járni? Azért, mert sok embernek természetes, hogy elmegy a fogorvoshoz, van olyan, akinek ez komoly traumát jelent.
#4 nem az a baj, hogy traumatizálja. Érthető, de azért depressziós meg öngyilkos hajlamot nehogy nár kiváltson az, nert neki van néhány foga, amit tömbi kell meg gyökérkezelni.
Hagyjuk már ezt. Ez van. Lehet azért, mert genetika, lehet, hogy étkezés miatt ..stb. más lenne, ua olyan rossz lenne, hogy ki kéne mindet húzni és műfagakat csinálni, de ez néhány tömés.
Ember szedd már nagad össze 36 éves férfi létedre.
28 éves nő vagyok, egy hónapja műtötték a bölcsesség fogam, jövőhónapba a torokmandulámat műtik. 2 anyajegyemet ki kellett vágni, a nellemben csomó van és göbös a pajzsmirigyem. Köszi, boldog vagyok. Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!