Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha nem lehet rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem lehet rá számítani?

Figyelt kérdés
Nos 2 éve vagyok együtt vele mindketten nyilván a szüleinknél otthon élünk illetve lakunk. Nos a múltkorában az anyja úgy megbántott hogy szégyen nem szégyen elsírtam magam és eljöttem onnan. Erre ő nem szólt semmit meg se védett meg semmi. Azztán meg most hazudott nekem hogy nem jó a kocsi ,mert nem indul utána bezzeg furikáztatott benne embereket. És erre úgy jöttem rá hogy mellettem ment el az autóval. És nyilván nem az autó vagy a fuvar esett rosszul hanem hogy becsapott olyan érzésem volt hogy hülyének néz. Beszéltem vele erről de azt mondja ezzel nem tud micsinálni mert otthon él. Félre értés ne essék nem használtam volna ki többször is tankoltam abba az autóba csak a tudat esik szarul hogy hülyének lettem nézve. Ti micsináltok a helyembe? Veletek volt ilyen?
aug. 5. 11:50
1 2
 1/13 IgaziÚriember ***** válasza:
54%

"Veletek volt ilyen?"

Nem, mivel én egy tiszteletreméltó, intelligens, elit Úriember vagyok aki elvárja a tiszteletet és a transzparens kommunikációt mindenkitől.

aug. 5. 11:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már eleve nem kerek ez a kapcsolat, így ez az első asszociációm.

Esetleg ha kicsit kifejtenéd, mivel bántott meg...

aug. 5. 12:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted az hogy nem kerek?
aug. 5. 13:49
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra nagyon "gyanús" elemek vannak ebben a kapcsolatban... Félek, itt vannak megoldatlan, szőnyeg alá sepert problémák.
aug. 5. 13:51
 5/13 A kérdező kommentje:
És kinek a részéről vannak ezek a szőnyeg alá söpört problémák?
aug. 5. 14:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szakítás.

Ez a kapcsolat nem működő képes. Amikor összejöttél vele biztos külseje tetszett a srácnak meg imponáló volt neked végre van pasid vagy vmi hasonló miatt. Aztán most ahogy teltek az évek már előjönnek a hiányossàgok a fiúnàl vagy jobban feltűnik neked, hogy milyen ember is ő. Ez ilyen.

aug. 5. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hazudik, nem számíthatsz rá kifogásol.

Mit kéne csinálni?

aug. 5. 16:02
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Félek, hogy akár mindkettőtöknél.
aug. 5. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Te fogyatékos vagy? Ez a csávó konkrétan szarik a fejedre, te ezt komolyan nem veszed észre? Mi az oka annak, hogy egy lábtörlő vagy és ez szerinted így megfelelő?

De felesleges bármit írni, úgyis hazudni fogsz magadnak és ezzel a marhával maradsz, aki röhögve törli beléd a lábát.

aug. 5. 17:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán szakítani
aug. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!