Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mire gondoljak ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoljak ilyenkor?

Figyelt kérdés
Pár hónapja beszélgetek egy lánnyal. Tetszünk is egymásnak, találkozgattunk is. Ismerkedés alatt az elején nagyon sokat írtunk egymásnak, most viszont igaz minden nap írogatunk de jóval kevesebbet. Vagyis a lány ír kevesebbet. Én meg nem akarom mindig zaklatni, hogy én írok először. Ez normális, vagy kezd elfelejteni? Esetleg másokkal ismerkedik? lehet alaptalan, de sajnos féltékeny kezdek lenni... Messzebb lakik, úgyhogy most nem találkozunk személyesen.
aug. 1. 10:57
1 2
 11/17 Vivkoo2 válasza:
73%
Az hogy megcsappant az üzenet szám nem jó jel .:/ kezdi elveszteni az érdeklődést . Nem várhatja hogy mindig te kezdeményezz. És ha te írsz rá onnantol mennyire kommunikativ? Ha akar valamit akkor igenis keresi a társaságot . Lehet fellángolás volt nála és az ismerkedesi fázisba elvesztette az érdeklődést ! Azért írj rá , kerek perec szerintem hogy most mi van :D ezek az alszok filmezek nagyon kifogás gyanúsak
aug. 2. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Rugalmas eltávolodás.

Ne írj neki egy hétig, lásd meg, mit kezd a helyzettel.

aug. 2. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam, ha nem írok akkor ő keres...
aug. 2. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Normális.

Hónapokig, évekig nem lehet fenntartani ugyan azt a nagy érdeklődést egyik fél részéről sem.

aug. 2. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Teljesen túlgondolod.

Az embernek bármi közbejöhet kedvtől témától függhet mennyit beszél valakivel. Ez szerintem egy annyira butus aggodalom ha valaki azon gondolkodik mennyit beszél a másikkal és akkor az már biztos nem úgy érez iránta.

Találkoztatok már? Akkor itt az ideje. Lépjetek ki ebből az online kommunikálos térből és ismerd is meg igazán. Addig ez csak szorakozás. Nem is értem hogy lehet valósnak gondolni egy olyan kapcsolatot vagy alakulot ahol a két személy még csak nem is látta a másikat. Nem hallotta a hangját nem tudja hogyan artikulál milyen a mozgás a karizmája a kinézete a stilusa stb stb

Találkozzatok! Akkor majd megtudod menynire kedvelitek egymást.

aug. 9. 03:00
 16/17 anonim ***** válasza:

15# vagyok

Most olvastam el megint a kérdésed. Szóval már találkoztatok. Mennyire messze laktok egymástól? Csak mert úgy tűnik mintha csak online folyna leginkább egy az ismerkedés.

Én még most is azt mondom hogy élőben menjetek csináljatok programot és minnél kevesebet beszéljetek online.

aug. 9. 03:01
 17/17 A kérdező kommentje:

16.

Igen persze, ahol lakom ott van közeli rokona és 3 hetet volt itt majdnem, ez idő alatt majdnem minden nap találkoztunk, biciklizünk stb... Illetve előtte tavasszal is 3 napot.

aug. 9. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!