Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak ilyenkor?
Rugalmas eltávolodás.
Ne írj neki egy hétig, lásd meg, mit kezd a helyzettel.
Normális.
Hónapokig, évekig nem lehet fenntartani ugyan azt a nagy érdeklődést egyik fél részéről sem.
Teljesen túlgondolod.
Az embernek bármi közbejöhet kedvtől témától függhet mennyit beszél valakivel. Ez szerintem egy annyira butus aggodalom ha valaki azon gondolkodik mennyit beszél a másikkal és akkor az már biztos nem úgy érez iránta.
Találkoztatok már? Akkor itt az ideje. Lépjetek ki ebből az online kommunikálos térből és ismerd is meg igazán. Addig ez csak szorakozás. Nem is értem hogy lehet valósnak gondolni egy olyan kapcsolatot vagy alakulot ahol a két személy még csak nem is látta a másikat. Nem hallotta a hangját nem tudja hogyan artikulál milyen a mozgás a karizmája a kinézete a stilusa stb stb
Találkozzatok! Akkor majd megtudod menynire kedvelitek egymást.
15# vagyok
Most olvastam el megint a kérdésed. Szóval már találkoztatok. Mennyire messze laktok egymástól? Csak mert úgy tűnik mintha csak online folyna leginkább egy az ismerkedés.
Én még most is azt mondom hogy élőben menjetek csináljatok programot és minnél kevesebet beszéljetek online.
16.
Igen persze, ahol lakom ott van közeli rokona és 3 hetet volt itt majdnem, ez idő alatt majdnem minden nap találkoztunk, biciklizünk stb... Illetve előtte tavasszal is 3 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!